Λαοθάλασσα στην πρώτη ανοιχτή ομιλία του υποψηφίου δημάρχου Ηρακλείου Μ. Καραμαλάκη

Το πρόγραμμα της παράταξης του “Ηράκλειο η πόλη μας” για την επόμενη ημέρα στον Δήμο Ηρακλείου,  παρουσίασε το βράδυ της Τρίτης ο υποψήφιος δήμαρχος, κ. Μιχάλης Καραμαλάκης, σε μια πραγματική λαοθάλασσα κόσμου στην πλατεία του Αγίου Τίτου.

Παρουσίασε επίσης, την ομάδα και τους υποψηφίους που απαρτίζουν το σύνολο του ψηφοδελτίου και στην αρχή της ομιλίας του, έδωσε συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων των Ενόπλων Δυνάμεων που χάθηκαν στη Λιβύη.

“Δεν έχω ανάγκη από τίτλους. Το βιογραφικό μου είναι γνωστό. Η θητεία μου, από όποιο πόστο και αν πέρασα, αποτελεί παράσημο στο πέτο μου”, τόνισε και συνέχισε: “Tο όνομα της οικογένειάς μου μπορεί να μην ήταν γνωστό σε ολόκληρη την πόλη, ήταν όμως γνωστό στην κοινωνία που με μεγάλωναν. Κάθε τους πράξη συνοδευόταν από τιμιότητα , σεβασμό και αξιοπρέπεια! Και τους είμαι ευγνώμων για αυτό!

Ξεκίνησα την διαδρομή μου από το μηδέν, δουλεύοντας σκληρά. Και κάθε μου βήμα, κάθε τίτλος κερδήθηκε με κόπο, αγώνα , πειθαρχία, αφοσίωση και θυσίες.

Αυτό είμαι. Έτσι έχω μάθει να δουλεύω.

Εμένα η περιουσία μου είναι η πορεία μου και είμαι περήφανος για αυτό!”

“Στο δικό μας προσκλητήριο δήλωσαν «παρών» άνθρωποι που αφοσιώνονται στο κοινό καλό και όχι στο ατομικό συμφέρον. Άνθρωποι που δεν εμπλέκονται στην έως σήμερα κακοδιαχείριση του Δήμου Ηρακλείου, δεν υπερασπίζονται την αναξιοκρατία και την αδιαφάνεια. Εμείς στο ψηφοδέλτιο μας δεν έχουμε την πλειοψηφία εκείνων που διαχειρίστηκαν τις τύχες της πόλης έως σήμερα”, ανέφερε.

“Τον Γενάρη αν είμαστε εμείς οι νικητές των εκλογών το πρώτο πράγμα που θα κάνουμε είναι να ορίσουμε σώμα ορκωτών λογιστών και επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης για έλεγχο των οικονομικών και διοικητικών πράξεων. Για να γνωρίζουμε και εμείς και οι πολίτες τι παραλαμβάνουμε στο Δήμο Ηρακλείου”, είπε.

Kαθημερινά μιλάμε με εκατοντάδες πολίτες και βλέπουμε, γιατί ο Δήμος δεν πάει καλά. «Αυτό θα το αλλάξουμε και δεν το διαπραγματευόμαστε», τόνισε στην ομιλία του ο κ. Καραμαλάκης.

Source link