Χαράλαμπος Λιλίτσης: “Έχω ευαισθησίες και όραμα και μπορώ να σας κοιτάζω στα μάτια” δίπλα στον Μ. Καραμαλάκη

Ο κύριος Χαράλαμπος Λιλίτσης, Ιατροδικαστής Κρήτης στην Ιατροδικαστή Υπηρεσία Κρήτης του Υπουργείο Δικαιοσύνης, είναι ένα ακόμα ικανό στέλεχος που πλαισιώνει τον συνδυασμό “ΗΡΑΚΛΕΙΟ, Η Πόλη μας ” του υποψηφίου Δημάρχου Ηρακλείου κ. Μιχάλη Καραμαλάκη.

Σε μια εκ βαθέων ανάγκη του να αυτοσυστηθεί και να απευθυνθεί με καθαρότητα, μέσω του  otisimveni.gr στους κατοίκους του Ηρακλείου, αναφέρει:

Αγαπητοί συμπολίτες μου !

Φίλες και φίλοι !

Ονομάζομαι ΛΙΛΙΤΣΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του Σταύρου.

Είμαι πτυχιούχος της Ιατρικής σχολής “Grigore T. Popa” Ιάσιο Ρουμανία, και από το 2008 εργάζομαι ως Ιατροδικαστής Κρήτης στην Ιατροδικαστή Υπηρεσία Κρήτης του Υπουργείου Δικαιοσύνης.

Έχω συμμετάσχει σε Διεθνή και Ευρωπαϊκά Ιατρικά σεμινάρια και συνέδρια με στόχο στις νέες και εξειδικευμένες γνώσεις και την υλοποίηση τους στην επαγγελματική μου σταδιοδρομία και κυρίως για τους πολίτες μας.

Προσωπικά, έχω ευαισθησίες και όραμα και μπορώ να σας κοιτάζω στα μάτια και να σας δίνω ξεκάθαρες απαντήσεις.

Να σας μιλάω με έργα που θα βελτιώσουν την καθημερινότητα σας, με δεσμεύσεις, με έργα και με στοχευμένες κινήσεις καθώς και σημαντικότερα τις υλοποιήσεις, Όχι θεωρίες.

Έχω το μοναδικό κίνητρο και την ανάγκη να είμαι χρήσιμος, στην κάθε μια και τον καθένα σας μεμονωμένα και ξεχωριστά, στα επιμέρους ενεργά σύνολα, στις κοινωνικές και επαγγελματικές ομάδες, στην κοινωνία μας και στον τόπο μας.

Για τους παραπάνω λόγους με τον σεβασμό στο πρόσωπο σας συμμετέχω σε αυτό την με την Υποψηφιότητα μου ως Δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Ηρακλείου στο συνδυασμό “ΗΡΑΚΛΕΙΟ, Η Πόλη μας”  με τον υποψήφιο και αυριανό Δήμαρχο τον κύριο ΜΙΧΑΛΗ ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΗ.

Έναν άνθρωπο, δραστήριο με αξίες, με εργατικότητα και αποφασιστικότητα με όρεξη για να γίνει ο Δήμος Ηρακλείου ισχυρός για τους πολίτες του.

Θα είναι μεγάλη μου τιμή με την στήριξη σας και την ψήφο σας να μου δώσετε την ευκαιρία να προσφέρω και να κάνουμε μαζί τις ιδέες μου πράξεις.

Για ένα Δήμο:

  • Ανταποδοτικό και σεβαστό στους πολίτες,
  • Καθαρό,
  • Σύγχρονο,
  • Ευρωπαϊκό,

Ναι, γιατί οι επιτέλους οι πολίτες μας, αξίζουν ! Ευχαριστώ εκ των προτέρων !

Source link