Ευάγγελος Ζαχαριουδάκης- Kοντά στον Μιχάλη Καραμαλάκη: “Νέος αέρας με πράξεις για ένα Ηράκλειο που αξίζει”

Ο Βαγγέλης Ζαχαριουδάκης γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ηράκλειο Κρήτης. Είναι παντρεμένος και έχει αποκτήσει ένα παιδί.

Είναι διοικητικό στέλεχος επιχειρήσεων με σπουδές στην Ασφάλεια Δικτύων και Επικοινωνίας και επί 12 χρόνια διετέλεσε εθελοντής διασώστης στην Ελληνική Ομάδα Διάσωσης, από τα οποία τα 8 χρόνια υπήρξε πρόεδρός της, με πλήθος αποστολών.

Αποφάσισε να ταχθεί στο πλευρό του υποψηφίου Δημάρχου Ηρακλείου Μιχάλη Καραμαλάκη, ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, και η επιλογή του αυτή έγινε καθώς πιστεύει ακράδαντα πως ο Μιχάλης Καραμαλάκης είναι ένας άνθρωπος που μπορεί να διοικήσει και να ελέγξει το Δήμο Ηρακλείου επαρκώς, αφού είναι ένα από τα κομμάτια που κατέχει πολύ καλά.

Την απόφασή του την πήρε με ένα και μοναδικό στόχο. Να βοηθήσει κι εκείνος από την πλευρά του στην ανάπτυξη και βελτίωση της πόλης του Ηρακλείου.

Στον αγώνα αυτό εισφέρει επίσης, την επαγγελματική και επιχειρηματική του εμπειρία στον τομέα της ψηφιακής τεχνολογίας και πιστεύει ότι οι τοπικές Αρχές πρέπει να αντικατοπτρίζουν την φωνή και τις ανάγκες των πολιτών του δήμου μας και να τις κάνουν πράξη.

Όπως ο ίδιος αναφέρει χαρακτηριστικά: “Είμαστε εδώ για να εκπροσωπήσουμε και να υπερασπιστούμε αυτές τις ανάγκες. Είμαστε εδώ για να ακούσουμε και να δράσουμε. Μαζί, μπορούμε να φέρουμε αλλαγές που θα κάνουν τον δήμο μας ακόμα καλύτερο”.

ΠΗΓΗ : https://otisimveni.gr/2023/09/22/evangelos-zacharioudakis-konta-ston-michali-karamalaki-neos-aeras-me-prakseis-gia-ena-irakleio-pou-aksizei/