Μαίρη Κεφαλογιάννη : Βήμα-βήμα μαζί με το Μιχάλη Καραμαλάκη στα καταστήματα του κέντρου του Ηρακλείου

H κυρία Μαίρη Κεφαλογιάννη  (Mairy Kefalogianni ), υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στο 1ο Δημοτικό Διαμέρισμα Ηρακλείου, με το συνδυασμό “Ηράκλειο η Πόλη μας” του κυρίου Μιχάλη Καραμαλάκη υποψηφίου Δημάρχου Ηρακλείου, καθημερινά είναι στο πλάι του μαζί με τους υπόλοιπους υποψηφίους του, “χτενίζοντας” στην κυριολεξία το κέντρο της πόλης, αφουγκραζόμενη τα προβλήματα των πολιτών και τις ανάγκες τους.

Αυτή τη φορά επισκέφθηκαν καταστήματα στο κέντρο του Ηρακλείου ακούγοντας με μεγάλη προσοχή, τόσο τις ανάγκες των ιδιοκτητών τους όσο και το τι θέλουν από τη νέα Δημοτική Αρχή, για μια πόλη πιο ανθρώπινη, μια πόλη-πρότυπο.

Κάτι που η κυρία Μαίρη Κεφαλογιάννη έχει όλη τη θέληση και την όρεξη να το κάνει πράξη, και αυτός είναι ο λόγος, που είναι μπροστά στον αγώνα για ένα νέο Ηράκλειο και πάντα στο πλευρό του Μιχάλη Καραμαλάκη. Επιθυμία της είναι, να δώσει τον καλύτερο εαυτό της, καθώς οι στόχοι που έχει βάλει είναι πολύ υψηλοί. Ένα Ηράκλειο που καθημερινά θα αλλάζει στην πράξη και όχι στα λόγια.

Μια πόλη που επιτέλους της αξίζει να έχει αυτό που η μακραίωνη ιστορία της χάρισε και που τα τελευταία χρόνια δυστυχώς δεν τιμάται ανάλογα. “Το Ηράκλειο αξίζει τάξη, ασφάλεια, αίγλη, και πάνω απ’ όλα ευχαριστημένους πολίτες”, επεσήμανε η κυρία Κεφαλογιάννη.

ΠΗΓΗ : https://otisimveni.gr/2023/09/25/mairi-kefalogianni-vima-vima-mazi-me-to-michali-karamalaki-sta-katastimata-tou-kentrou-tou-irakleiou/