Στο Ζάππειο Μέγαρο βραβεύθηκε ο γνωστός επιχειρηματίας του Ηρακλείου, Αντώνης Καράτζης

Η παγκοσμίου φήμης εταιρεία KARATZIS είναι ένας από τους μεγαλύτερους εργοδότες στην τοπική περιοχή του Ηρακλείου. Το εργατικό δυναμικό αποτελεί βασικό παράγοντα για τα επιτεύγματα του παρελθόντος καθώς και βασικό πλεονέκτημα για την τρέχουσα ανάπτυξη όμως το πιο σημαντικό, έχει ρόλο κλειδί για μια παγκόσμια ανταγωνιστικότητα σε ηγετική θέση.

Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Επιχειρήσεων Καράτζη, κ. Αντώνης Καράτζης, αποτελεί μια εξέχουσα και ξεχωριστή προσωπικότητα και ήταν ανάμεσα σε εκείνες που τιμήθηκαν στο Ζάππειο Μέγαρο με το βραβείο “Θεάς Άρτεμις” την Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου, στην εκδήλωση του Ευρω Αμερικανικού Συμβουλίου Γυναικών (EAWC).

Ανάμεσα στους βραβευθέντες ήταν ο Πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, ο πρέσβης των Η.Π.Α. στην Ελλάδα, Tζόρτζ Τζ. Τσούνης, ο Σκηνοθέτης, Παραγωγός και προσωπικός φίλος του κ. Καράτζη, Γιάννης Σμαραγδής, η Ηθοποιός, Θεατρική Συγγραφέας, σκηνοθέτης και θεατρική επιχειρηματίας Μιμή Ντενίση και ο διακεκριμένος Ακαδημαϊκός και Διαστημικός Επιστήμων Δρ. Σταμάτιος Κριμιζής.

Ο κ. Αντώνης Καράτζης, που επί σειρά ετών, κάνει γνωστή την Κρήτη παγκοσμίως, έλαβε το βραβείο από την Φιλέλληνα κα Carolyn B. Maloney, μία προσωπικότητα με διεθνή αναγνώριση και σημαντικά επιτεύγματα, η οποία υπήρξε Γερουσιαστής για 33 συναπτά έτη, ενώ ταυτόχρονα έχει καταβάλει προσπάθειες για την επιστροφή των Μαρμάρων του Παρθενώνα στην Ελλάδα, από την επικεφαλής και δημιουργό του Ευρω Αμερικανικού Συμβουλίου Γυναικών κα Λούλα Λόη Αλαφογιάννη και την Δημοσιογράφο κα Νατάσσα Ν. Σπαγαδώρου.

Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Επιχειρήσεων Καράτζη, αφού ευχαρίστησε την πρόεδρο και όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ευρω Αμερικανικού Συμβουλίου Γυναικών για την τιμητική βράβευση, σημείωσε πως «είναι τόσο σημαντικό να προσφέρεις στην οικονομία της χώρας σου, αλλά είναι ακόμα πιο σημαντικό να επιστρέφεις κάτι πίσω στην κοινωνία».

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον κ. Αντώνη Καράτζη για ό,τι έχει προσφέρει και συνεχίζει να προσφέρει στην κοινωνία του Ηρακλείου και σε όλο τον κόσμο γενικότερα. Άνθρωπος αξιόλογος, με ξεχωριστή προσωπικότητα και ιδιαίτερο δυναμισμό, συνεχίζει αδιάκοπα το έργο του Ομίλου του, που αποτελεί παγκόσμιο ηγέτη με επιλεκτικές επενδύσεις στις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας και τον Τουρισμό.

Source link