Αναβιώνει στην Πάτρα υπόθεση σοκ – Παιδίατρος κατηγορείται ότι ασέλγησε στο λίγων ημερών βρέφος του

Για κακουργήματα με βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Πατρών ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου παραπέμφθηκε να δικαστεί γιατρός στην Πάτρα καθώς κατηγορείται για το βιασμό του λίγων ημερών παιδιού του.

Η δίκη γίνεται στον Πύργο και ξεκίνησε την περασμένη Τρίτη. Αφορά σε υπόθεση του 2018 που είχε συνταράξει την Πάτρα καθώς είχε καταγγελθεί ότι ο παιδίατρος ασελγούσε σε βάρος του λίγων ημερών βρέφους του. Καταγγέλοντες η σύζυγός του και η πεθερά του.

Ο γιατρός αρνείται τα πάντα. Η σύζυγός του όμως και η πεθερά του επιμένουν με τις πράξεις που του έχουν αποδοθεί να είναι κακουργηματικές.

Βαριές κατηγορίες σε βάρος του παιδιάτρου στην Πάτρα

Πιο συγκεκριμένα, οι κακουργηματικές πράξεις, που έχουν αποδοθεί στον κατηγορούμενο αφορούν γενετήσιες πράξεις με ανήλικο που δεν συμπλήρωσε τα δώδεκα έτη κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση ανηλίκου σε γενετήσιες πράξεις, που δεν συμπλήρωσε τα δώδεκα έτη, κατ’ εξακολούθηση και για γενετήσια πράξη μεταξύ συγγενών εξ αίματος, κατ’ εξακολούθηση.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, κατά την πρώτη ημέρα της διαδικασίας κατέθεσαν ως μάρτυρες η καταγγέλλουσα μητέρα του βρέφους, καθώς και η μητέρα της, ενώ η επόμενη δικάσιμος έχει προσδιοριστεί για τις 23 Οκτωβρίου 2023.

φωτογραφία αρχείου

iefimerida

Source link