Μεγάλη δημοσκόπηση για το Δήμο Ηρακλείου Κρήτης: Προηγείται με διαφορά, ο Μ. Καραμαλάκης

Πλησιάζουμε προς την Κυριακή 8 Οκτωβρίου, ημέρα διεξαγωγής των αυτοδιοικητικών εκλογών και το ενδιαφέρον των κομμάτων επικεντρώνεται στις περιφερειακές εκλογές και στην εκλογή των περιφερειαρχών που θα δώσουν πολιτικό μηνύματα μετά και την αλλαγή ηγεσίας στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Τους πολίτες, όμως, τους ενδιαφέρει πρωτίστως ο δήμος τους γιατί η σωστή λειτουργία του επηρεάζει τη βελτίωση της καθημερινότητάς και την ποιότητα της ζωής τους.

Σε αυτό το πλαίσιο ο ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ παρουσιάζει σήμερα σε αποκλειστικότητα τα ευρήματα της πρώτης κυλιόμενης δημοσκόπησης για έναν από τους μεγαλύτερους δήμους της χώρας, το Δήμο Ηρακλείου.

Η δημοσκόπηση πραγματοποιήθηκε τις προηγούμενες ημέρες σε ένα μεγάλο δείγμα 917 εγγεγραμμένων δημοτών του δήμου και παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της δημοσκόπησης οι πολίτες έχουν πολλά παράπονα από τα πεπραγμένα της προηγούμενης δημοτικής αρχής καθώς οι μισοί την κρίνουν πολύ κακή ή αρκετά κακή. Ενώ η καθαριότητα και το κυκλοφοριακό στην πόλη του Ηρακλείου εμφανίζονται ως το σημαντικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι δημότες.

Σημαντικό εύρημα που θα πρέπει να απασχολήσει τις δημοτικές παρατάξεις  είναι ότι οι μισοί και πλέον ερωτηθέντες δεν γνωρίζουν τα προγράμματα των δημοτικών παρατάξεων.

Στην πρόθεση ψήφου η δημοτική παράταξη του Μιχάλη Καραμαλάκη λαμβάνει 30,82% έναντι 26,97% του Αλέξη Καλοκαιρινού. Ενώ ακολουθούν οι Μαρία Καναβάκη με 11,79% και ο Δημήτρης Δουλουφάκης με 7,13% και οι αναποφάσιστοι είναι στο 23,29%.

Αναλυτικά η δημοσκόπηση:

 iependitis.gr 

ΠΗΓΗ : https://otisimveni.gr/2023/09/29/megali-dimoskopisi-gia-to-dimo-irakleiou-kritis-proigeitai-me-diafora-o-m-karamalakis/