Μαρίνα Μουρτζάκη: Η νέα δύναμη με το συνδυασμό “Ηράκλειο η πόλη μας” του υποψηφίου Δημάρχου Ηρακλείου κ. Μ. Καραμαλάκη

Η Μαρίνα Μουρτζάκη, γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ν. Αλικαρνασσό Ηρακλείου Κρήτης. Αποφοίτησε από το 11ο Γενικό Λύκειο Ηρακλείου και έχει υπηρετήσει σε διοικητικές θέσεις ως γραμματέας και όχι μόνο. Τα τελευταία χρόνια εργαζόταν σε ιατρικά κέντρα, αποδεικνύοντας για μια ακόμα φορά με αυτό τον τρόπο την αγάπη της για το συνάνθρωπο.

Η Μαρίνα Μουρτζάκη έχοντας στο πλευρό της δυο άξιους γονείς δεν θα μπορούσε να μην επηρεαστεί και στην προσωπικότητά της, διαμορφώνοντας έτσι έναν ακέραιο και ευθύ χαρακτήρα.

Η αγάπη της για την ενασχόλησή της με τα κοινά ξεκίνησε από τον πατέρα της, ο οποίος υπήρξε για πολλά χρόνια ενεργό μέλος της Ν. Αλικαρνασσού, προσφέροντας σημαντικό έργο από τη θέση του Προέδρου της Κοινότητας.

Η ίδια είναι ελεύθερη, έχει δύο αδελφές την Άννα και τη Μαρία και τον λίγο χρόνο που έχει στη διάθεσή της, τον διαθέτει να παίζει με τα ανίψια της που έχει αποκτήσει από την αδερφή της την Άννα.

Έτσι λοιπόν τώρα στις επικείμενες δημοτικές εκλογές, επέλεξε να θέσει υποψηφιότητα στον συνδυασμό “Ηράκλειο η πόλη μας” που ηγείται ο υποψήφιος Δήμαρχος Μιχάλης Καραμαλάκης, για να προσφέρει ολόψυχα από το δικό της μετερίζι στην πόλη που γεννήθηκε και μεγάλωσε το καλύτερο δυνατόν.

ΠΗΓΗ : https://otisimveni.gr/2023/09/29/marina-mourtzaki-i-nea-dynami-me-to-syndyasmo-irakleio-i-poli-mas-tou-ypopsifiou-dimarchou-irakleiou-k-m-karamalaki/