«Πολιτική: σχέση ισότητας ή ανισότητας» – “Άρωμα γυναίκας” στο Galaxy με τον Μιχάλη Καραμαλάκη

Σε μια κατάμεστη αίθουσα στο ξενοδοχείου Galaxy στο Ηράκλειο χθες 29/9/2023 ο υποψήφιος δήμαρχος Ηρακλείου με τον Συνδυασμό «Ηράκλειο, Η Πόλη μας» κ. Μιχάλης Καραμαλάκης, άκουσε με μεγάλη προσοχή όλες τις γυναίκες που συμμετείχαν στην ανοιχτή πρόσκληση που  ίχε απευθύνει με θέμα ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ «Πολιτική: σχέση ισότητας ή ανισότητας» και συζήτησε μαζί τους.

Ομιλήτριες ήταν η κα Σχοιναράκη –Ηλιάκη Ευαγγελία Πολιτικός Επιστήμονας, Διδάκτωρ Κοινωνιολογίας, πρώην Βουλευτής και Νομάρχης Ηρακλείου και η κυρία Εύη Ζερβού, δικηγόρος-εκλεγμένο μέλος ΔΕΕΠ (ΝΟΔΕ).

Χαιρετισμό απηύθυνε η Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης Κοζυράκη Μαρία, και η κυρία Θεανώ Βρέντζου, πρώην Αντιπεριφερειάρχης Περιφέρειας Κρήτης, Πρόεδρος Αποθέματος Βιόσφαιρας (UNESCO Αστερουσίων, CEO «Κρητών Ένωσις».

Το παρών έδωσαν και οι υποψήφιες του συνδυασμού στο ψηφοδέλτιο του κυρίου Καραμαλάκη, οι οποίες άκουσαν με μεγάλο ενδιαφέρον όλα όσα συζητήθηκαν και αντάλλαξαν απόψεις.

Έτσι, ο κύριος Καραμαλάκης έδωσε το λόγο σε γυναίκες που βρίσκονται στον «στίβο της πολιτικής» καθώς ο ίδιος πιστεύει στην ισότητα των δύο φύλων και το απέδειξε περίτρανα και με την πολύ ουσιαστική αυτή συζήτηση-συνάντηση που είχε «άρωμα γυναίκας».

 

ΠΗΓΗ : https://otisimveni.gr/2023/09/30/politiki-schesi-isotitas-i-anisotitas-aroma-gynaikas-sto-galaxy-me-ton-michali-karamalaki/