Ο Αντιστράτηγος ε.α. Γιώργος Ζαμπετάκης μαζί με τον υποψήφιο δήμαρχο Ηρακλείου Μ. Καραμαλάκη

Ο κύριος Γιώργος Ζαμπετάκης, Αντιστράτηγος ε.α. αποφάσισε να ενταχθεί στο ψηφοδέλτιο του κ. Μιχάλη Καραμαλάκη, υποψηφίου δημάρχου Ηρακλείου με την παράταξη “Ηράκλειο, η Πόλη μας”.

Μιλώντας στο  otisimveni.gr αναφέρει:

“Αποδέχθηκα την υποψηφιότητά μου για το Δήμο Ηρακλείου από τον Μιχάλη Καραμαλάκη, έναν άνθρωπο με βαρύ βιογραφικό έτοιμο καθ’ όλα να αναλάβει τα ηνία του Δήμου Ηρακλείου, με συνοδοιπόρους εκλεκτούς και καταξιωμένους υποψηφίους. Η σχέση μου με τον Μιχάλη Καραμαλάκη, έρχεται από τα παλιά, από την έναρξη μιας επιτυχημένης πορείας τόσο στο στρατό όσο και την Αστυνομία που υπηρετήσαμε με αυταπάρνηση αντιστοίχως. Η σχέση αυτή ήταν και θα είναι στα καλύτερα επίπεδα συνεργασίας και αμοιβαίας εμπιστοσύνης.

Είναι πολύ σημαντικό για το Ηράκλειο να εμπιστευτεί ανθρώπους δοκιμασμένους και επιτυχημένους στην οργάνωση-διεύθυνση παραγωγικού έργου, παράλληλα με την επιστημονική κατάρτιση των άλλων υποψηφίων. Η αγαστή συνύπαρξη και συνεργασία με τους πολίτες του Ηρακλείου, θα επιφέρει το ποθητό αποτέλεσμα που τόσο έχουμε ανάγκη.

Είμαστε έτοιμοι στο νέο εγχείρημά μας γι ατο καλό του τόπου.

Βιογραφικό

Γεννήθηκα στο Σγουροκεφάλι Ηρακλείου το 1962. Αποφοίτησα από τη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων το έτος 1984. Φοίτησα σε όλα τα προβλεπόμενα σχολεία του Όπλου μου, την Ανωτάτη Σχολή Πολέμου και τη Σχολή Εθνικής Άμυνας. Είμαι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου (MASTER) στην Εφαρμοσμένη Στρατηγική και Διεθνή Ασφάλεια του Πανεπιστημίου PLYMOUTH της Αγγλίας.

Κατά τη διάρκεια της καριέρας μου υπηρέτησα σε διάφορες Μονάδες Πεζικού, σε Επιτελεία Σχηματισμών και στο ΓΕΕΘΑ ως Διευθυντής στις Νατοϊκές Πολυεθνικές Επιχειρήσεις (Κουβέϊτ, Αφγανιστάν, Κόσσοβο, Λιβύη κλπ).

Διετέλεσα Διοικητής σε όλα τα επίπεδα του Στρατού. Ήμουν Διοικητής της ΣΕΑΠ, και αποστρατεύτηκα με το βαθμό του Αντιστρατήγου. Έχω ιδιαίτερες επικοινωνιακές σχέσεις, οργανωτικές-διοικητικές ικανότητες, έμπρακτες γνώσεις στην πολιτική προστασία, καθώςκ αι τεχνικές γνώσεις στον κατασκευαστικό τομέα. Ομιλώ την Αγγλική γλώσσα. Έχω τιμηθεί με όλα τα προβλεπόμενα παράσημα και διαμνημονεύσεις για το βαθμό μου.

Στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014 συμμετείχα ως υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με τον νυν Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη. Είμαι παντρεμένος με την Ανδρουλάκη Ειρήνη από το Αβδού-Ποταμιές, η οποία εργάζεται ως επόπτης ασφαλείας στο Αεροδρόμιο Ηρακλείου και με την οποία έχουμε αποκτήσει 4 παιδιά.

Η μεγαλύτερη κόρη μου είναι Λοχαγός πιλότος της Αεροπορίας Στρατού, ο γιος μου είναι γραφίστας ελεύθερος επαγγελματίας, η δεύτερη κόρη μου είναι φοιτήτρια στο Πολυτεχνείο Κρήτης και η μικρότερη στο Μεσογειακό Πανεπιστήμιο.

ΠΗΓΗ : https://otisimveni.gr/2023/10/04/o-antistratigos-e-a-giorgos-zampetakis-mazi-me-ton-ypopsifio-dimarcho-irakleiou-m-karamalaki/