Μαίρη Κεφαλογιάννη: “Θα είμαι εκεί και στο χρόνο και στα έργα”

Ονομάζομαι Μαίρη Κεφαλογιάννη και είμαι υποψήφια διαμερισματική σύμβουλος στο 1ο Διαμέρισμα Ηρακλείου, με τον συνδυασμό του κ. Μιχάλη Καραμαλάκη «Ηράκλειο, Η Πόλη μας».

Μέσα από αυτή την προεκλογική πολιτική διαδρομή που αποφάσισα να ακολουθήσω, και η οποία πλέον μετρά αντίστροφα, θα ήθελα όλοι να γνωρίζετε πως η απόφασή μου για τα κοινά, δεν ήταν λόγω του ονόματος που με βαραίνει  και που χρόνια τώρα προσφέρει στον τόπο μας, αλλά γιατί κι εγώ με τη σειρά μου επιθυμώ τα μέγιστα να προσφέρω στην πόλη που ζω εγώ και η οικογένειά μου, εσείς και η δική σας οικογένεια, του καθενός χωριστά, πόρτα-πόρτα, για ένα Ηράκλειο καλύτερο.

Για μια πόλη που δεν έχει αυτό που της αξίζει και που με τη συνεισφορά και τη βοήθεια όλων σας, μπορεί να το αποκτήσει. Καθαριότητα, χώρους στάθμευσης, ελεύθερη πρόσβαση του πολίτη στη Δημοτική Αρχή και πολλά άλλα που όλοι μαζί μπορούμε να δημιουργήσουμε κάνοντας απ’ την αρχή ένα Ηράκλειο που επιτέλους θα έχει αυτό που του αξίζει.

Σε αυτή τη σύντομη προεκλογική διαδρομή δίπλα στο πλευρό του Μιχάλη Καραμαλάκη, μιλώντας καθημερινά με χιλιάδες πολίτες και φορείς, με επαγγελματίες και εργαζόμενους, ανακάλυψα πως τα προβλήματα είναι πολύ περισσότερα από αυτά που πίστευα. Γιατί ο κόσμος μας αγκάλιασε και μας μίλησε με ανοιχτή ψυχή και αυτό σίγουρα δεν θα μείνει στις καλένδες.

Με αυτή την ανοιχτή ψυχή θέλω κι εγώ με τη σειρά μου, να ευχαριστήσω πρώτα τον κ. Καραμαλάκη για την τιμή που μου έκανε να με προσκαλέσει στο ψηφοδέλτιό του και στη συνέχεια όλους εσάς, συνυποψηφίους και συνδημότες που με εμπιστευθήκατε και μοιραστήκατε μαζί μου τόσα πολλά.

Τα μεγάλα λόγια δεν μου ταιριάζουν. Ο χρόνος και τα έργα δείχνουν την αξία του καθενός ανθρώπου. Θα είμαι εκεί και στο χρόνο και στα έργα. 

Με εκτίμηση σε όλους

Μαίρη Κεφαλογιάννη  

ΠΗΓΗ : https://otisimveni.gr/2023/10/06/mairi-kefalogianni-tha-eimai-ekei-kai-sto-chrono-kai-sta-erga/