Γ. Σγουρός: Συγχαρητήρια στον κ. Χαρδαλιά για τη νίκη του

Με τη δέσμευση ότι θα ανταποδώσει την εμπιστοσύνη των πολιτών που τον στήριξαν μέσα από τα έδρανα της αυτοδιοίκησης αλλά και με επισημάνσεις για τα υψηλά ποσοστά της αποχής, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, επικεφαλής του συνδυασμού «Αττική Ανεξάρτητη Αυτοδιοίηκηση», Γιάννης Σγουρός, σε ανακοίνωσή του χθες το βράδυ, εύχεται στον εκλεγέντα περιφερειάρχη, Νίκο Χαρδαλιά, καλή επιτυχία στο νέα καθήκοντά του.

Ειδικότερα, ο κ. Σγουρός στη δήλωσή του σημειώνει:

«Συγχαρητήρια στον κ. Χαρδαλιά για τη νίκη του. Του εύχομαι καλή επιτυχία στο πολύ δύσκολο έργο του προς όφελος των πολιτών της Αττικής. Οι πολίτες σήμερα μίλησαν με την ψήφο τους. Μίλησαν όμως και με την πολύ μεγάλη αποχή τους, που στην Αττική, σε μια περιφέρεια που οι εκλογές είχαν και πάλι έντονα κομματικά χαρακτηριστικά και μηνύματα καταγράφεται σε πολύ υψηλά ποσοστά.

Δεν καταφέραμε να πείσουμε με την αυτοδιοικητική μας πρόταση την πλειοψηφία των πολιτών. Θα κάνουμε, όπως πάντα, την αξιολόγηση και την αυτοκριτική μας όταν ολοκληρωθεί η καταγραφή των αποτελεσμάτων.

Θέλω να ευχαριστήσω ολόψυχα τους συνεργάτες μου, όλους τους υποψηφίους μας και τους συμπολίτες μας που μας στήριξαν και μας τίμησαν με την συγκινητική εμπιστοσύνη τους. Θα την ανταποδώσουμε, όπως πάντα, με την ισχυρή και τεκμηριωμένη παρουσία μας στα αυτοδιοικητικά έδρανα».

Source link