Στ. Αρναουτάκης: “Όλοι μαζί κερδίσαμε, δεν κερδίζει μόνο ένας”

Περίπου στις 10 χθες το βράδυ, και ενώ η ενσωμάτωση βρισκόταν στο 39,61%, ήταν ξεκάθαρο ότι ο λαός της Κρήτης έδωσε και πάλι εντολή στον Σταύρο Αρναουτάκη, ο οποίος επανεκλέγεται για τέταρτη φορά  Περιφερειάρχης Κρήτης.

Η δήλωση του Σταύρου Αρναουτάκη

«Είναι πολλές φορές που τα λόγια δεν μπορούν να εκφράσουν αυτά τα οποία πιστεύουμε και αυτά τα οποία θέλουμε να πούμε.

Για τέταρτη συνεχή φορά ο κόσμος της Κρήτης δείχνει την εμπιστοσύνη του απέναντί μας, απέναντι στους ανθρώπους που υπηρέτησαν τον συγκρητισμό, την ενότητα και την ισόρροπη ανάπτυξη. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους πολίτες της Κρήτης και αυτούς που μας ψήφισαν και αυτούς που για διαφορετικούς λόγους ψήφισαν άλλους συνδυασμούς. Τους ανθυποψηφίους μας, αλλά πάνω από όλα, όλους τους ανθρώπους που συμμετείχαν στο ψηφοδέλτιο της νίκης, γιατί όλοι μαζί κερδίσαμε. Δεν κερδίζει ένας, όλοι μαζί είμαστε πιο δυνατοί.

Την επόμενη περίοδο αυτό που υποσχόμαστε είναι ότι θα συνεχίσουμε να υπηρετούμε την Κρήτη πάνω από όλα, πέρα και πάνω από τα κόμματα, τους κρητικούς, όπου κι αν βρίσκονται, την ανάπτυξη της Κρήτης. Την ισόρροπη ανάπτυξη για εργασία, για κοινωνική συνοχή.

Ζητούμε από την εκάστοτε κυβέρνηση να δει την Κρήτη με ένα διαφορετικό μάτι. Διεκδικούμε από την κεντρική εξουσία για την περιφερειακή ανάπτυξη. Κι όλοι μαζί, μαζί με τους Δήμους θα δώσουμε τη μάχη για την πραγματική αποκέντρωση, για πόρους στην περιφέρεια και έχουμε αποδείξει ότι και θέλουμε και μπορούμε.

Με σοβαρότητα, με υπευθυνότητα, με ταπεινότητα να δίνουμε και τη μικρή και τη μεγάλη μάχη για την ανάπτυξη της Κρήτης. Σας ευχαριστώ όλες και όλους».

ΠΗΓΗ : https://otisimveni.gr/2023/10/09/st-arnaoutakis-oloi-mazi-kerdisame-den-kerdizei-mono-enas/