Βραβεία Ελληνικού Επιχειρείν 2023 – Oti Simveni

Σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για ένα νέο θεσμό, τα πρώτα Βραβεία Ελληνικού Επιχειρείν 2023 (Hellenic Entrepreneurship Awards H.E.A 2023), που διοργανώνει η Ελληνική Ένωση Επιχειρηματιών (Ε.ΕΝ.Ε.), σε συνεργασία με την Boussias Events.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ένωσης, στόχος των Βραβείων είναι να αναδείξουν τις επιχειρήσεις που ξεχωρίζουν για τα επιτεύγματά τους τόσο στην Ελλάδα όσο και στις ξένες αγορές, την εξωστρέφειά τους, την προώθηση των συνεργειών, τις καινοτόμες ιδέες τους, τη συνεισφορά τους στην ευημερία και την ανάπτυξη της χώρας, αλλά και την υποστήριξή τους στη βιώσιμη ανάπτυξη.

Τα βραβεία απευθύνονται σε μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις από όλους τους κλάδους με έδρα την Ελλάδα και με βιομηχανία και παραγωγή τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Μέσα από τη συμμετοχή σε αυτά, αναφέρεται στην ανακοίνωση, δίνεται η δυνατότητα να προωθηθεί και να ανταμειφθεί η αριστεία στον επιχειρηματικό χώρο στην Ελλάδα, να αναδειχθούν παραδείγματα αριστείας σε καινοτόμα μοντέλα συνεργασίας και να επιβραβευθούν επιχειρήσεις, που ξεχωρίζουν για την αειφορία, την κοινωνική  ευαισθησία και τη συνεισφορά τους στην εθνική οικονομία.

Τα Βραβεία Ελληνικού Επιχειρείν 2023 διαρθρώνονται σε 7 βασικές ενότητες: Growth Strategy, Innovation Champions, Workplace and People Development, Social Responsibility and Environmental Awareness, Digital Transformation, Business Leaders, StartUp.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα (www.hellenicentrepreneurshipawards.gr), να ενημερωθούν για τις κατηγορίες, τους όρους συμμετοχής, να γνωρίσουν τα μέλη της Επιτροπής Αξιολόγησης και να υποβάλουν την υποψηφιότητά τους μέχρι τις 27 Οκτωβρίου 2023.

Source link