Διανομή προϊόντων από το Δήμο Ηρακλείου για τους δικαιούχους του Προγράμματος ΤΕΒΑ για τον μήνα Οκτώβριο

Ο Δήμος Ηρακλείου στο πλαίσιο της συμμετοχής του στην Κοινωνική Σύμπραξη Περιφέρειας Κρήτης για την υλοποίηση του Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΤΕΒΑ), πραγματοποιεί διανομή ειδών παντοπωλείου (αλεύρι, γάλα εβαπορέ, γραβιέρα, ζάχαρη, ζυμαρικά, παξιμάδια, ρύζι, φακές, φασόλια, φέτα), ειδών βασικής υλικής συνδρομής (υγρό για πλύσιμο ρούχων, υγρό πιάτων, χλωρίνη) για τους δικαιούχους του προγράμματος, καθώς και σχολικών ειδών για τις  οικογένειες με ανήλικα παιδιά – μαθητές (δικαιούχους του προγράμματος).

Η διανομή πραγματοποιείται σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα :

  • Για το σημείο διανομής Α1 – Εργατικές  Κατοικίες Αγ. Αικατερίνης (Σ. Σολωμού 14):  από Πέμπτη 19 ως και Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2023 (πλην Σ-Κ) .
  • Για το σημείο διανομής Α3 – ΤΑΛΩΣ (Μάχης Κρήτης & Ελύρου, περιοχή Τάλως): από Πέμπτη 19 ως και Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2023 (πλην Σ-Κ) .
  • Για το σημείο διανομής Α4 – ΑΣΙΤΕΣ :  Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2023.
  • Για το σημείο διανομής Α5 – ΔΑΦΝΕΣ : Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2023.
  • Για το σημείο διανομής A6 – ΚΥΠΑΡΙΣΣΙ : Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2023.
  • Για τους ωφελούμενους του σημείου Α2 – ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ η διανομή θα πραγματοποιηθεί από το σημείο διανομής στις Πατέλες Ηρακλείου, δ/νση: Καραϊσκάκη 4 (δίπλα στο στρατολογικό γραφείο Ηρακλείου),  από Δευτέρα 23 ως και Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2023.

Οι δικαιούχοι του προγράμματος ειδοποιούνται σταδιακά (ανά ημέρα) και ενημερώνονται προσωπικά με SMS ή / & τηλεφωνική κλήση ή MAIL από τις κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου Ηρακλείου για το σημείο διανομής, την ημερομηνία και την ώρα παραλαβής των προϊόντων. Παρακαλούνται να ακολουθούν τις οδηγίες (για την ημέρα & ώρα προσέλευσης) που θα λαμβάνουν.

Για την παραλαβή των προϊόντων οι δικαιούχοι απαιτείται να έχουν μαζί τους:  

  • Το βιβλιάριο κοινωνικής ασφάλισης ή άλλο επίσημο έγγραφο απ’ όπου προκύπτει ο Α.Μ.Κ.Α. των ίδιων και των μελών της οικογένειάς τους.
  • Την απόφαση έγκρισης συμμετοχής στο πρόγραμμα ΚΕΑ.
  • Το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας.

Σε περίπτωση που ο ωφελούμενος αδυνατεί να προσέλθει αυτοπροσώπως στο σημείο διανομής, τα προϊόντα δύναται να παραλαμβάνει τρίτο πρόσωπο που επιπρόσθετα των ανωτέρω εγγράφων προσκομίζει εξουσιοδότηση για την παραλαβή.

Διευκρίνιση: Κατά τη διανομή κάθε ωφελούμενος θα παραλαμβάνει 2 πακέτα με προϊόντα.                 

Source link