Συνάντηση του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα με τον πρώην Πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή

Συνάντηση με τον πρώην Πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή είχε χθες  στο γραφείο του, στο Κτίριο Υπηρεσιών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στη δυτική Θεσσαλονίκη, ο Περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν ζητήματα της τρέχουσας πολιτικής επικαιρότητας, τα αποτελέσματα των εκλογών στην Αυτοδιοίκηση, αλλά και την πορεία υλοποίησης των έργων στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, με έμφαση την περιοχή της Θεσσαλονίκης.

Ο κ. Τζιτζικώστας ανέπτυξε στον κ. Καραμανλή το σχέδιο της διοίκησης της Περιφέρειας για την ανάπτυξη και την κοινωνική προστασία, για τις υποδομές, τον πολιτισμό, τον τουρισμό, την ενίσχυση του πρωτογενούς τομέα, της υγείας και της παιδείας και τους υπόλοιπους τομείς ευθύνης της σε όλη την Κεντρική Μακεδονία, με χρονικό ορίζοντα πενταετίας. Ειδική αναφορά έγινε στο μεγάλο έργο που οραματίστηκε, σχεδίασε και θα υλοποιήσει η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στο παραλιακό μέτωπο της Θεσσαλονίκης.

Ο κ. Τζιτζικώστας χαρακτήρισε τη συζήτηση εξαιρετικά εποικοδομητική, υπογραμμίζοντας ότι ο κ. Καραμανλής αποτελεί εθνικό κεφάλαιο και το ενδιαφέρον του για τη Θεσσαλονίκη και την Κεντρική Μακεδονία είναι διαρκές.

Από την πλευρά του ο κ. Καραμανλής συνεχάρη τον Περιφερειάρχη για την επανεκλογή του και μάλιστα με ευρύτατη αποδοχή, που ξεπέρασε το 60%, στις περιφερειακές εκλογές στην Κεντρική Μακεδονία και του ευχήθηκε καλή δύναμη στο έργο του για την επόμενη πενταετία.

Ο Περιφερειάρχης ξενάγησε τον κ. Καραμανλή στο νέο Κτίριο της Περιφέρειας στη δυτική Θεσσαλονίκη και στη νέα αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας, που κατασκευάστηκε πρόσφατα.

ΠΗΓΗ : https://otisimveni.gr/2023/10/24/synantisi-tou-perifereiarchi-kentrikis-makedonias-apostolou-tzitzikosta-me-ton-proin-prothypourgo-kosta-karamanli/