Δ. Αυγέρη: Η κυβέρνηση διακινεί fake news κατά του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

«Οι όψιμοι και ανυπόστατοι ισχυρισμοί περί ύπαρξης “τρολ του ΣΥΡΙΖΑ” στο διαδίκτυο είναι για γέλια. Είναι, όμως, για κλάματα το γεγονός ότι βρήκαν πρόθυμους υποστηρικτές στο Μέγαρο Μαξίμου, που έσπευσε να τις υιοθετήσει και να διακινεί fake news κατά του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ», υπογραμμίζει, σε απάντησή της στον κυβερνητικό εκπρόσωπο, η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Δώρα Αυγέρη.

«Προφανώς, για να αποφύγει το Μαξίμου την απάντηση στις καταγγελίες ότι χρησιμοποιεί στρατιά μετακλητών, με δημόσιο χρήμα, για την προπαγάνδα της ΝΔ στο διαδίκτυο», συμπληρώνει η κ. Αυγέρη.

Σύμφωνα με την ίδια, «ο κ. Μαρινάκης, αντί να πετά λάσπη στον ανεμιστήρα και τη μπάλα στην εξέδρα, οφείλει άμεσα να απαντήσει στις πρωτοφανείς καταγγελίες του προέδρου της ΑΔΑΕ, Χρήστου Ράμμου, στο Ευρωκοινοβούλιο».

Τέλος, η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ καλεί την κυβέρνηση να απαντήσει στην ερώτηση: «Ο επικεφαλής της Ανεξάρτητης Αρχής για τη Διασφάλιση του Απορρήτου των Επικοινωνιών δέχθηκε απειλές από βουλευτές της ΝΔ και κυβερνητικά στελέχη, όταν η ΑΔΑΕ προσπάθησε να ενημερώσει τον Αλέξη Τσίπρα για τις υποκλοπές, μετά το νόμιμο αίτημα που είχε υποβάλει ο τότε αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης;».

φωτογραφία αρχείου

ΠΗΓΗ : https://otisimveni.gr/2023/10/27/d-avgeri-i-kyvernisi-diakinei-fake-news-kata-tou-syriza-ps/