ΚΝΕ: «”Δεν κρατιέται” ο νέος υπουργός Ιδιωτικής Παιδείας – Η νέα γενιά θα του κόψει τη φόρα»

Η ΚΝΕ σε σχόλιό της με αφορμή τη συνέντευξη του υπουργού Παιδείας, Κυριάκου Πιερρακάκη, στην ΕΡΤ σημειώνει:

«-Μαθήματα μέσω …βίντεο και webex αντί για προσλήψεις καθηγητών στα σχολεία.

 -Νομοσχέδιο, πριν τα Χριστούγεννα, για την ίδρυση ιδιωτικών Πανεπιστημίων, την ώρα που τα δημόσια Πανεπιστήμια στενάζουν από τις τραγικές ελλείψεις καθηγητών, υποδομών και φοιτητικών εστιών, από το δυσβάσταχτο κόστος σπουδών και την υποβάθμιση.

 -Παγίωση της υποχρηματοδότησης της δημόσιας εκπαίδευσης με τον νέο κρατικό προϋπολογισμό.

“Δεν κρατιέται” ο νέος υπουργός της ιδιωτικής Παιδείας, συνεχιστής της κυρίας Κεραμέως… Σε ρόλο “Αϊ-Βασίλη” όταν πρόκειται για δωράκια στους επιχειρηματίες- εμπόρους πτυχίων και σε ρόλο “θείου Σκρουτζ” σε ό,τι αφορά στις ανάγκες των μαθητών και φοιτητών».

«Η νέα γενιά θα του κόψει τη φόρα, διαδηλώνοντας μαζικά στις 6 Νοέμβρη στα μεγάλα μαθητικά και φοιτητικά συλλαλητήρια σε όλη τη χώρα» προσθέτει η ΚΝΕ στο σχόλιό της και καταλήγει:

«Υ.Γ.: Στα “ψηφιακά σχολεία” του κ. υπουργού οι σοβάδες πέφτουν βροχή και ο αντισεισμικός έλεγχος είναι ανύπαρκτος. Για να το διαπιστώσει δεν χρειάζεται …Τεχνητή Νοημοσύνη. Μια βόλτα στα σχολεία αρκεί».

ΠΗΓΗ : https://otisimveni.gr/2023/10/28/kne-den-kratietai-o-neos-ypourgos-idiotikis-paideias-i-nea-genia-tha-tou-kopsei-ti-fora/