Ολοκληρώθηκε η συντήρηση της Λεωφόρου Κηφισού από την Περιφέρεια

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες αναβάθμισης της λεωφόρου Κηφισού, στο πλαίσιο του σχεδιασμού της Περιφέρειας Αττικής για τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας και την συντήρηση του οδικού δικτύου αρμοδιότητας της.

Οι παρεμβάσεις πραγματοποιήθηκαν από την Διεύθυνση Διαχείρισης Μητροπολιτικών Υποδομών και αφορούσαν στην αντικατάσταση του ασφαλτοτάπητα σε ποσοστό 55% επί της συνολικής επιφάνειας,  σε νέες διαγραμμίσεις, αντικατάσταση των φθαρμένων  πινακίδων σήμανσης, τοποθέτηση νέων ηλεκτρονικών πινακίδων Matrix για την καλύτερη πληροφόρηση των οδηγών..

Επιπλέον βελτιώθηκαν οι συνθήκες της νυχτερινής οδήγησης με το νέο φωτισμό χαμηλής κατανάλωσης Led και την τοποθέτηση ειδικού φωτισμού σύμφωνα με αρχιτεκτονική μελέτη στις γέφυρες.

Ο περιφερειάρχης, Γιώργος Πατούλης, δήλωσε σχετικά : «Παραδίδουμε έναν  ασφαλέστερο δρόμο στους πολίτες της Αττικής που έρχεται να προστεθεί στην συνολική βελτίωση του οδικού δικτύου αρμοδιότητας μας. Με  συγκεκριμένα και στοχευμένα έργα, αξιοποιώντας και καινοτόμα εργαλεία επενδύουμε  στην ενίσχυση της οδικής ασφάλειας σε  όλο το  οδικό δίκτυο αρμοδιότητας μας. Η αξία της ζωής παραμένει για εμάς αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα».

Source link