Π. Πολάκης: Απαξίωση του ΕΣΥ και του ιατρικού προσωπικού από την κυβέρνηση

Για απαξίωση του ΕΣΥ και του ιατρικού προσωπικού κατηγορεί την κυβέρνηση ο συντονιστής της Επιτροπής Παρακολούθησης και Ελέγχου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας (ΕΠΕΚΕ) του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Παύλος Πολάκης σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Όπως αναφέρει στην ανάρτησή του ο κ. Πολάκης, «το υπουργείο Υγείας με ένα απαράδεκτο έγγραφο που απευθύνεται στις διοικήσεις των νοσοκομείων Ευαγγελισμός, Γεννηματάς, ΚΑΤ και Ερυθρός τους “διατάζει” να ορίζουν αναισθησιολόγο, ο οποίος ενώ εφημερεύει κάποιο από τα νοσοκομεία αυτά, θα καλύπτει επείγουσα διασωλήνωση, επείγον χειρουργείο ή διακομιδή διασωληνωμένου ασθενούς που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Παμμακάριστος στα Πατήσια!».

Ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ παραθέτει τα σχετικά έγγραφα που «τεκμηριώνουν την καταγγελία του» και « καλεί τον υπουργό Υγείας να ανακαλέσει αυτή την απόφαση καθώς και να τιμωρηθούν αυτοί που υπέγραψαν το έγγραφο».

Καταλήγοντας αναφέρει: «Δεν νοείται οι γιατροί να κάνουν τους περιπλανώμενους γυρολόγους στο λεκανοπέδιο επειδή το υπουργείο είναι ανίκανο να δώσει λύσεις».

φωτογραφία αρχείου

ΠΗΓΗ : https://otisimveni.gr/2023/11/04/p-polakis-apaksiosi-tou-esy-kai-tou-iatrikou-prosopikou-apo-tin-kyvernisi/