Στην Αμφιλοχία Αιτωλοακαρνανίας ο πρόεδρος του Ο.ΑΚ. κ. Θοδωρής Νίκος με κλιμάκιο του «Οργανισμού»

Το υπό κατασκευή έργο «Αντλησοταμίευσης»  στην Αμφιλοχία Αιτωλοακαρνανίας, επισκέφθηκε τις προηγούμενες ημέρες, κλιμάκιο του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης, με επικεφαλής τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του Ο.Α.Κ. Α.Ε. κ. Θοδωρή Νίνο.

Στο κλιμάκιο συμμετείχαν ακόμη ο Διευθυντής Διαχείρισης Υδραυλικών και Συγκοινωνιακών Έργων του Ο.Α.Κ., κ. Ευάγγελος Μαμαγκάκης καθώς και  Τεχνικοί  του «Οργανισμού», οι οποίοι ξεναγήθηκαν στο εργοτάξιο της πρότυπης αυτής μονάδας, με στόχο την ανταλλαγή τεχνογνωσίας η οποία θα χρησιμοποιηθεί – στο άμεσο μέλλον – στην κατασκευή του αντίστοιχου σχεδιασμού έργου «Αντλησοταμίευσης Αμαρίου», το οποίο αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα και σημαντικότερα αναπτυξιακά έργα που θα υλοποιηθούν τα επόμενα χρόνια, όχι μόνο στην Κρήτη αλλά και σε ολόκληρη την Ευρώπη.

«Τα έργα που αφορούν την «αντλησοταμίευση», θεωρούνται για τον Ο.Α.Κ. «ως εξόχως σημαντικά»  καθώς θα συμβάλουν καθοριστικά  στην επίτευξη του «μεγάλου στόχου» της μετάβασης στην παραγωγή καθαρής ενέργειες από ΑΠΕ, στοιχείο που αποτελεί το «κύριο ζητούμενο» για το μέλλον», ανέφερε χαρακτηριστικά σε σχετική του δήλωση, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Ο.Α.Κ., κ. Θοδωρής Νίνος.

Source link