Δώρο ένα ασθενοφόρο στο ΕΚΑΒ Μεσολλογίου από μια αγρότισσα!

Η κυρία Αθηνά Παπαχρήστου δεν είναι ούτε εφοπλίστρια ούτε βιομήχανος. Είναι συνταξιούχος αγρότισσα. Με το υστέρημα της μετά από πολλες δεκαετίες εργασίας έκανε ένα κομποδομα και απόφασισε να δωρίσει ένα ασθενοφόρο αξίας περίπου 65.000 ευρώ στο ΕΚΑΒ Μεσολογγίου.

Παράδειγμα προς μίμηση. Ο,τι δεν μπόρεσε η πολιτεία το κατάφερε η κυρία Αθηνά., αναφέρει σε ανάρτησή του ο κ. Βαγγελης Μουλαρας

Η ανακοίνωση της 6ης ΥΠΕ:

«Στη συγκινητική εκδήλωση που έγινε σήμερα το πρωί (23/11/2023) στο Μεσολόγγι για τη δωρεά ενός ασθενοφόρου, παραβρέθηκε ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης.

Το νέο ασθενοφόρο δώρισε στο ΕΚΑΒ Μεσολογγίου η κ. Αθηνά Παπαχρήστου, το οποίο παραλήφθηκε σήμερα παρουσία του Προέδρου του ΕΚΑΒ Νίκου Παπαευσταθίου.
Πρόκειται για ένα νέο όχημα το οποίο αναμένεται να διαμορφωθεί ειδικά για τη διακομιδή διασωληνωμένων περιστατικών.

“Ευχαριστούμε θερμά την κ. Παπαχρήστου για τη δωρεά της η οποία ενισχύει τον στόλο των νέων ασθενοφόρων της 6ης ΥΠΕ. Τα νέα ασθενοφόρα της 6ης ΥΠΕ που έχουν ξεπεράσει μέχρι σήμερα τα 30, δυναμώνουν το σύστημα της δημόσιας υγείας και το αίσθημα ασφάλειας στους πολίτες, όπου κι αν βρίσκονται», τόνισε ο κ. Καρβέλης.

Παρόντες στην εκδήλωση παραλαβής του ασθενοφόρου μεταξύ άλλων ήταν η Επιμελήτρια του ΕΚΑΒ Πάτρας Αγγελική Κανελλοπούλου, η Διοικήτρια του νοσοκομείου Μεσολογγίου Ελένη Φιλιπποπούλου, ο Δήμαρχος Μεσολογγίου Κώστας Λύρος, εργαζόμενοι του νοσοκομείου καθώς και οι διασώστες του ΕΚΑΒ Μεσολογγίου».

Source link