Θεσμικές συνεργασίες Δημάρχου Ρεθύμνης & Προέδρου ΕΔΕΥΑ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Πλήθος θεσμικών συνεργασιών σε υπουργεία καθώς και συμμετοχή σε συνέδρια, περιλαμβάνει το πρόγραμμα του Δημάρχου Ρεθύμνης και Προέδρου της ΕΔΕΥΑ κ. Γιώργη Χ. Μαρινάκη τις προσεχείς  ημέρες.

Ειδικότερα, ο Δήμαρχος αναχωρεί το πρωϊ της  Τρίτης 28 Νοεμβρίου 2023 για την Αθήνα,  κατόπιν πρόσκλησης που του απηύθυνε ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Θ. Σκυλακάκης,  σε προγραμματισμένη σύσκεψη, στο πλαίσιο της οποίας ο κ. Μαρινάκης με την ιδιότητά του ως Πρόεδρος της ΕΔΕΥΑ θα ενημερωθεί από τον Υπουργό για  επικείμενες εξελίξεις που σχεδιάζει το Υπουργείο και αφορούν την ΕΔΕΥΑ.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του  στην Αθήνα, ο Δήμαρχος Ρεθύμνης έχει προγραμματισμένες συνεργασίες με τον Υπουργό Επικρατείας κ. Μ. Βορίδη καθώς και στο Υπουργείο Εσωτερικών.

Την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου ο Δήμαρχος Ρεθύμνης και Πρόεδρος ΕΔΕΥΑ θα μεταβεί στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να λάβει μέρος στις εργασίες του 15ου Φόρουμ της OTIS,  ως εισηγητής, στη συνεδρία με θέμα : «Καλές πρακτικές ηλεκτρονικής διακυβέρνησης στη διαχείριση υδατικών πόρων».

Στη συνέχεια, θα προεδρεύσει σε έκτακτη γενική συνέλευση της ΕΔΕΥΑ, η οποία θα πραγματοποιηθεί την  Παρασκευή 30 Νοεμβρίου  2023.

Ο Δήμαρχος θα επιστρέψει στο Ρέθυμνο την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου και στη διάρκεια της απουσίας του θα τον αναπληρώνει ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας κ. Γιώργος Σκορδίλης.

Source link