Με συναυλία της Παυλίνας Βουλγαράκη η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου του Δήμου Ηρακλείου

Με πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων ο Δήμος Ηρακλείου ανοίγει την εορταστική περίοδο και πραγματοποιεί την φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου που έχει στηθεί στην πλατεία Ελευθερίας, την ερχόμενη Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου. Την βραδιά της φωταγώγησης θα πλαισιώσει με την παρουσία της, σε μια εορταστική συναυλία ,η γνωστή ερμηνεύτρια Παυλίνα Βουλγαράκη.

Αναλυτικά το πρόγραμμα: 

18:00 – 18:30 Οι Batala Creta σε μία μουσικοχορευτική παρέλαση που θα ξεκινήσει από τα Λιοντάρια και θα καταλήξει στην Πλατεία Ελευθερίας

Οι Batala Creta είναι ομάδα βραζιλιάνικων κρουστών που κινείται σε ρυθμούς samba- reggae Θα παρελάσουν Έλληνες και ξένοι τυμπανιστές από χώρες της Ευρώπης και της Αμερικής.

18:40 -19:00 Συναυλία με το Σύνολο Χάλκινων  της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Κρήτης, Δήμου Ηρακλείου.  Υπεύθυνοι: Ανδρέας Κολπονδίνος, Άγγελος Μιχαήλ

19:10 -19:25 Συναυλία με την Χορωδία της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Κρήτης, Δήμου Ηρακλείου. Καλλιτεχνική Διεύθυνση: Αθανασία Κυριακίδου

19:30 Η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Ηρακλείου υπό τη διεύθυνση του Λεωνίδα Τζωρτζάκη θα ταξιδέψει το κοινό, στο πνεύμα των ημερών με χαρούμενες χριστουγεννιάτικες μελωδίες.

20:00  Φωταγώγηση Δένδρου από τον Δήμαρχο Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινό

20:30 Συναυλία με την Παυλίνα Βουλγαράκη 

Με τη δική της αέρινη αύρα και με εορταστική διάθεση η Παυλίνα Βουλγαράκη έρχεται στο Ηράκλειο με τις αποσκευές της γεμάτες από παλιά αγαπημένα τραγούδια, μα και φρέσκιες μελωδίες, καινούργια ακούσματα που τα απογειώνει με το ιδιαίτερο ερμηνευτικό της ταλέντο.

Η Παυλίνα μαζί με τους εξαιρετικούς της συνεργάτες υπόσχεται να παρασύρει το κοινό σε ένα εορταστικό μουσικό ταξίδι γεμάτο χαρά και αισιοδοξία.

Source link