Μέχρι 15 Δεκεμβρίου οι αιτήσεις καινοτόμων νεοφυών επιχειρήσεων για συμμετοχή στο έργο δικτύωσης “INSPIRATION”

Μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου μπορούν οι ελληνικές καινοτόμες νεοσύστατες νεοφυείς επιχειρήσεις να δηλώσουν συμμετοχή στο διεθνές έργο συνεργασίας “INSPIRATION”.

Σε ανακοίνωση υπενθυμίζεται ότι τρεις φορείς από την Ελλάδα και τη Νορβηγία, το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών, η Triaena Synergies & Consulting και η International Development Norway, συμπράττουν και συμμετέχουν στο έργο INSPIRATION. Το έργο INSPIRATION είναι ένα διεθνές έργο συνεργασίας που υποστηρίζεται από την Ισλανδία, το Λιχτενστάιν και τη Νορβηγία μέσω των “EEA Grants 2014-2021” (στο πλαίσιο του προγράμματος “Business Innovation Greece”) και 30 ελληνικές καινοτόμες νεοφυείς επιχειρήσεις θα υποστηριχθούν με σκοπό να μετατρέψουν τα επιχειρηματικά τους μοντέλα σε βιώσιμα και κυκλικά στους ακόλουθους τομείς:

– Καινοτομία και Πράσινη Βιομηχανία

-Γαλάζια Ανάπτυξη

-Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών.

Οι νεοφυείς επιχειρήσεις που θα επιλεχθούν θα λάβουν εστιασμένες υπηρεσίες καθοδήγησης και υποστήριξης και θα έχουν ευκαιρίες δικτύωσης με φορείς και επιχειρήσεις από την Ελλάδα και τη Νορβηγία. Η πρόσκληση απευθύνεται σε νεοφυείς επιχειρήσεις που έχουν ιδρυθεί μετά την 1η Ιανουαρίου του 2016.

Source link