Ο Ε.Ε.Σ. διοργάνωσε σπουδαία Χριστουγεννιάτικη συναυλία στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά

Την Κυριακή, 17 Δεκεμβρίου 2023, στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός διοργάνωσε με τεράστια επιτυχία μία ξεχωριστή Χριστουγεννιάτικη μουσική συναυλία, ένα κοντσέρτο για την αγάπη και την Ειρήνη, με σολίστ τη διεθνούς φήμης Σοπράνο, Σόνια Θεοδωρίδου. Στη μεγάλη συναυλία του Ε.Ε.Σ. παρευρέθησαν, μεταξύ άλλων, η Υπουργός Κοινωνικής Συνοχής & Οικογένειας, κα Σοφία Ζαχαράκη, ως εκπρόσωπος του Προέδρου της Κυβέρνησης, ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, κ. Λευτέρης Αυγενάκης, ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Σ, Dr. Αντώνιος Αυγερινός, ο Γενικός Γραμματέας του Ε.Ε.Σ., κ. Γεώργιος Σκούμας και πλήθος εκπροσώπων της πολιτικής και πολιτειακής ηγεσίας του τόπου.

Ολόκληρη η συναυλία του Ε.Ε.Σ. εδώ: https://youtu.be/bRvPI4jI0fQ?si=MAf2PDLw_99vV6Kq

Οι περισσότεροι από 500 θεατές που γέμισαν ασφυκτικά το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά το πρωί της Κυριακής ταξίδεψαν νοερά με ευρέως γνωστές Χριστουγεννιάτικες μελωδίες και τραγούδια που μετατράπηκαν σε ευχές αγάπης και ελπίδας και απεστάλησαν από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό προς πάσα κατεύθυνση.  Στη μεγάλη συναυλία του Ε.Ε.Σ. συμμετείχε η ορχήστρα Sonus Amantes, η Γυναικεία Χορωδία του ΕΕΣ, το γυναικείο σύνολο «Πολύμνια», η Χορωδία «Καλλιτεχνήματα» και  η  παιδική  χορωδία δημοτικού σχολείου «Παιδαγωγική», ενώ χορηγοί επικοινωνίας ήταν η ΕΡΤ, το Τρίτο Πρόγραμμα και το Κανάλι 1 του Πειραιά.

Οι παρευρεθέντες Υπουργοί, στις δηλώσεις τους, εξήραν το τεράστιο και πολυδιάστατο ανθρωπιστικό έργο που παράγει καθημερινά ο Ε.Ε.Σ. προς όφελος της Ελληνικής κοινωνίας αλλά και τα πολλαπλά μηνύματα που επιδιώκει να περάσει μέσα από εκδηλώσεις και δράσεις που υλοποιεί  ο Οργανισμός σε όλη την Ελλάδα.

Source link