ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: Τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας, οι Έλληνες Ίκαροι δεν σταματούν να εκτελούν το καθήκον τους ενίοτε με βαρύ τίμημα

Ο Δημήτρης Μπιάγκης, υπεύθυνος ΚΤΕ Εθνικής άμυνας ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, εξέφρασε τη λύπη του για το τραγικό δυστύχημα με τη πτώση πολεμικού αεροσκάφους και τον θάνατο του Ικάρου στην Καλαμάτα.

Ο κ. Μπιάγκης αναφέρει πως «δυστυχώς το σημερινό τραγικό δυστύχημα του χειριστή του εκπαιδευτικού αεροσκάφους στην Καλαμάτα, μας υπενθυμίζει ότι, ακόμη και τις άγιες αυτές ημέρες, τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας, οι Έλληνες Ίκαροι δεν σταματούν να εκτελούν το καθήκον τους για τη διασφάλιση της εδαφικής ακεραιότητας και της ελευθερίας της πατρίδας μας ενίοτε με βαρύ τίμημα».

Συμπλήρωσε πώς «αποτίνουμε φόρο τιμής στον επισμηναγό Επαμεινώνδα Κωστέα, που πέταξε σήμερα για τους ουρανούς και εκφράζουμε τα βαθιά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του».

ΠΗΓΗ : https://otisimveni.gr/2023/12/28/pasok-kinal-ta-stelechi-ton-enoplon-dynameon-tis-choras-oi-ellines-ikaroi-den-stamatoun-na-ekteloun-to-kathikon-tous-eniote-me-vary-timima/