Συγκρητισμός, ενότητα, ισόρροπη ανάπτυξη και διεκδίκηση, το μήνυμα για τη νέα χρονιά του Περιφερειάρχη Κρήτης

«Υγεία, δύναμη και αισιοδοξία», ευχήθηκε σήμερα στους κατοίκους της Κρήτης, ενόψει της Πρωτοχρονιάς ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης.

«Εύχομαι για το νέο χρόνο υγεία, δύναμη, αισιοδοξία κι αυτά που δεν μας έφεραν τα προηγούμενα χρόνια να μας φέρει το 2024», δήλωσε ο Περιφερειάρχης Κρήτης, εκφράζοντας παράλληλα την απόφαση της Περιφέρειας Κρήτης να παραμείνει σταθερά προσηλωμένη στις αρχές και τις αξίες με τις οποίες πορεύθηκε η Περιφερειακή Αρχή από την έναρξη του θεσμού της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης μέχρι σήμερα. «Εμείς ως Περιφέρεια Κρήτης θα στηρίζουμε πάντα τον συγκρητισμό, την ενότητα, την ισόρροπη ανάπτυξη και μαζί με τους συνεργάτες μας θα δώσουμε τις καθημερινές μάχες για να διεκδικούμε από την κεντρική εξουσία αυτά που δικαιούται η Κρήτη. Χρόνια πολλά. Καλή χρονιά», δήλωσε ο Σταύρος Αρναουτάκης.

Ο Περιφερειάρχης Κρήτης μαζί με Αντιπεριφερειάρχες και συνεργάτες της Περιφέρειας Κρήτης υποδέχθηκε σήμερα για τα κάλαντα τη Φιλαρμονική του Δήμου Ηρακλείου, το Λύκειο Ελληνίδων Ηρακλείου και το ΚΔΑΠ Ηρακλείου καθώς και τον Όμιλο Βρακοφόρων Κρήτης με τον λυράρη Γιώργο Γλυκοκόκαλο που τραγούδησαν παραδοσιακά κάλαντα και χόρεψαν κρητικούς χορούς.

Ο Πρόεδρος του Ομίλου Γιάννης Πετράκης αφιέρωσε την παρακάτω μαντινάδα στον Περιφερειάρχη Κρήτης: «Χρόνια στης Περιφέρειας στέκεις το μετερίζι. Ποιος είναι που το έργο σου δεν το αναγνωρίζει».

 

Source link