Επίσκεψη Χαρίτση και βουλευτών της Νέας Αριστεράς σε πληγείσες περιοχές της Θεσσαλίας

Επίσκεψη στις πληγείσες περιοχές της Θεσσαλίας πραγματοποιούν σήμερα ο πρόεδρος της ΚΟ της Νέας Αριστεράς Αλέξης Χάριτσης μαζί με βουλευτές.

Όπως αναφέρεται σε σχετικό σημείωμα, πρώτος σταθμός, τις πρώτες ημέρες του νέου έτους είναι  η δυτική Θεσσαλία και οι περιοχές που βρέθηκαν στο επίκεντρο της καταστροφής πριν από μερικούς μήνες. Ο Αλέξης Χάριτσης θα συζητήσει με κατοίκους και φορείς, θα ακούσει και θα αναδειξει τα προβλήματα και τις ανάγκες ενώ θα πραγματοποιήσει αυτοψία στις πληγείσες περιοχές

«Για τη Νέα Αριστερά η ουσιαστική στήριξη των κατοίκων, η ανασυγκρότηση της περιοχής, το σχέδιο θωράκισης,η ανάγκη για ένα νέο παραγωγικό και αναπτυξιακό μοντέλο που θα ανταποκρίνονται στις νέες συνθήκες που επιβάλλει η κλιματική κρίση αποτελούν ύψιστη προτεραιότητα», σημειώνουν πηγές της ΚΟ.

Η επίσκεψη θα ξεκινήσει στον Παλαμά και θα καταλήξει στην Λάρισα όπου θα υπάρξει συνάντηση με τον νέο  περιφερειάρχη Θεσσαλίας Δημήτρη Κουρέτα.

φωτογραφία αρχείου

ΠΗΓΗ : https://otisimveni.gr/2024/01/02/episkepsi-charitsi-kai-voulefton-tis-neas-aristeras-se-pligeises-perioches-tis-thessalias/