Ομόφωνα εκλέχθηκε το νέο προεδρείο του Περιφερειακού Συμβουλίου Κρήτης- Επανεξελέγη πρόεδρος ο Βαγγέλης Ζάχαρης

Ομόφωνα εκλέχθηκε σήμερα το νέο προεδρείο του Περιφερειακού Συμβουλίου Κρήτης. Στην θέση του προέδρου επανεξελέγη ο Βαγγέλης Ζάχαρης μετά από πρόταση του περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρου Αρναουτάκη.

Η εκλογή έγινε για πρώτη φορά με ανάταση του χεριού σύμφωνα με τη νέα πρόβλεψη του νόμου και ήταν για πρώτη φορά ομόφωνη για όλες τις θέσεις του προεδρείου.

Αντιπρόεδρος εκλέχθηκε ομόφωνα η Μαρία Βάρδα, από το συνδυασμό «Η Κρήτη μας αλλιώς» με επικεφαλής τον Σπύρο Δανέλλη. Από τον συνδυασμό «Λαϊκή Συσπείρωση» με επικεφαλής τον ΑλέκοΜαρινάκη εκλέχθηκε ομόφωνα Γραμματέας του Περιφερειακού Συμβουλίου ο Δημήτρης Βρύσαλης.

Χαιρετίζοντας εκ μέρους του προεδρείου όλο το νέο περιφερειακό συμβούλιο, ο επανεκλεγείς πρόεδρος, ευχαρίστησε τον περιφερειάρχη Κρήτης για την πρόταση και τα μέλη του περιφερειακού συμβουλίου για την εμπιστοσύνη και ευχήθηκε σε όλους μια καλή, παραγωγική θητεία για το καλό των πολιτών της Κρήτης της ανάπτυξης του νησιού και της ενίσχυσης του έργου της Περιφέρειας Κρήτης.

Προηγήθηκε η κοπή της Αγιοβασιλόπιτας από τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη και τους επικεφαλής των συνδυασμών της μειοψηφίας Σπύρο Δανέλλη και Αλέκο Μαρινάκη και οι ευχές για τη νέα χρονιά και τη νέα θητεία που ξεκινά για την Περιφέρεια Κρήτης.

Source link