Κυρ. Μητσοτάκης: Η ΝΔ είναι το μόνο κόμμα που εκφράζει τις ανησυχίες και τις προσδοκίες όλων των Ελλήνων

Περιοδεία στο Χαϊδάρι πραγματοποιεί ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος απευθυνόμενος σε πολίτες του δήμου, επεσήμανε ότι έχει περπατήσει πολλές φορές στους δρόμους της περιοχής, ως βουλευτής, ως υπουργός, ως πρωθυπουργός.

Θέλησε μάλιστα να τους πει ένα μεγάλο ευχαριστώ γιατί όπως τόνισε «μαζί καταφέραμε να πετύχουμε κάτι το οποίο ενδεχομένως πριν από κάποια χρόνια να έμοιαζε με άπιαστο όνειρο: να φέρουμε τη ΝΔ πρώτη σε όλη τη Δυτική Αθήνα. Ειδικά εδώ πέρα στο Χαϊδάρι, πήραμε 38% και ο ΣΥΡΙΖΑ 19% και αυτό το οφείλουμε σε όλους εσάς.

Το οφείλουμε στους παλιούς αγωνιστές της παράταξης, τους οποίους πάντα θέλω να μνημονεύω διότι εσείς κρατήσατε το κόμμα όρθιο στις δύσκολες στιγμές. Το οφείλουμε όμως και σε πολλούς νέους φίλους, οι οποίοι ήρθαν και ενώθηκαν με τη μεγάλη προοδευτική μας παράταξη, διότι σήμερα η ΝΔ είναι το μόνο πραγματικά λαϊκό κόμμα στην πατρίδα μας που εκφράζει τις ανησυχίες και τις προσδοκίες όλων των Ελλήνων».

φωτογραφία αρχείου

ΠΗΓΗ : https://otisimveni.gr/2024/02/07/kyr-mitsotakis-i-nd-einai-to-mono-komma-pou-ekfrazei-tis-anisychies-kai-tis-prosdokies-olon-ton-ellinon/