Μαθητής καταγγέλλει σεξουαλική κακοποίηση του από 15χρονους συμμαθητές του σε εκδρομή στα Ιωάννινα

Συνελήφθησαν τρεις 15χρονοι που κατηγορούνται για σεξουαλική κακοποίηση κατά τη διάρκεια εκδρομής του σχολείου στα Ιωάννινα

Ένας 15χρονος μαθητής Γυμνασίου κατήγγειλε σεξουαλική κακοποίησή του από τρεις συμμαθητές του, ενώ τα παιδιά βρίσκονταν σε σχολική εκδρομή στα Ιωάννινα.

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε ο πατέρας του παιδιού στην αστυνομία, κατά τη διάρκεια της τριήμερης σχολικής εκδρομής στα Ιωάννινα, το παιδί υπέστη σεξουαλική κακοποίηση από συμμαθητές του. Το περιστατικό καταγγέλλεται ότι συνέβη μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής (06.04.24), αφού οι μαθητές Β’ και Γ’ Γυμνασίου από περιοχή του Πηλίου, επέστρεψαν στο ξενοδοχείο που έμεναν, μαζί με συνοδούς και καθηγητές, καθώς συμμετείχαν στην εκδρομή.

Ο 15χρονος, ενώ κοιμόταν, καταγγέλλει ότι ξύπνησε από μια έντονη πίεση που αισθάνθηκε και είδε δίπλα και πάνω στο κρεβάτι του έναν 15χρονο μαθητή της Γ’ Γυμνασίου του ίδιου σχολείου να γελάει, ενώ στο άλλο κρεβάτι βρίσκονταν δύο ακόμη μαθητές της ίδιας τάξης και γελούσαν και αυτοί. Άμεσα, μετά την καταγγελία του πατέρα, ενημερώθηκε η Εισαγγελέας Υπηρεσίας ανηλίκων καθώς και οι γονείς των ανήλικων δραστών, οι οποίοι και μετέβησαν στο Τμήμα, ενώ οι τρεις 15χρονοι συνελήφθησαν. Ωστόσο, δεν συνελήφθησαν οι γονείς των ανήλικων δραστών, ενώ κλήθηκε να εξεταστεί και η διευθύντρια του Γυμνασίου. Το θύμα θα υποβληθεί σε ιατροδικαστική εξέταση.

ΠΗΓΗ:Lifo.gr