Νεκρός ένας αστυνομικός από την κατάρρευση κτιρίου στον Πειραιά

Δεν έχει γίνει ακόμη σαφές αν έχει σχέση με τις εργασίες που γίνονταν στον χώρο

Ένας αστυνομικός ήταν ο άνδρας που έπεσε νεκρός, έπειτα από την κατάρρευση ενός εγκαταλελειμμένου κτιρίου στον Πειραιά το πρωί της Τρίτης.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο άνδρας που βρίσκονταν μέσα στο κτίριο ήταν ειδικός φρουρός, ενώ μέχρι αυτή την ώρα δεν είναι γνωστός ο λόγος που βρισκόταν σε αυτό αλλά και αν είχε σχέση με τις εργασίες που γίνονταν στο κτίριο.

Αρχικά είχε προκύψει η πληροφορία ότι ο ειδικός φρουρός είχε εντοπιστεί από την Πυροσβεστική χωρίς τις αισθήσεις του, μέσα σε φορτηγό στο εγκαταλελειμμένο κτίριο που βρίσκεται επί της οδού Νεωρίων στο Πασαλιμάνι του Πειραιά. Όμως τελικά προκύπτει ότι ο άτυχος αστυνομικός δεν ήταν μέσα στο φορτηγό, αλλά μόλις αντιλήφθηκε την κατάρρευση, έσπευσε να μπει σε αυτό προκειμένου να σωθεί αλλά δεν τα κατάφερε.

Αυτή την ώρα, ο εργολάβος βρίσκεται στο αστυνομικό τμήμα προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για το συμβάν, ενώ οι ιδιοκτήτες του κτιρίου αναζητούνται.

Νωρίτερα, πληροφορίες έκαναν λόγο για εννέα εργάτες, οι οποίοι βρίσκονταν εντός κτιρίου στο οποίο εκτελούνταν εργασίες την ώρα της κατάρρευσης και τρεις από αυτούς τραυματίστηκαν.

ΠΗΓΗ:lifo.gr