«Τελευταίο αντίο» στον Γιάννη Φέρτη – Συγκίνηση στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών

Η επιθυμία της οικογένειας του ηθοποιού

«Τελευταίο αντίο» είπαν σήμερα (16.4) συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι στον Γιάννη Φέρτη, τον σπουδαίο Έλληνα ηθοποιό που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών. Η κηδεία του ηθοποιού τελέστηκε σε κλίμα συγκίνησης το μεσημέρι της Τρίτης στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών.

Η σύζυγος του Γιάννη Φέρτη, Μαρίνα Ψάλτη, με δάκρυα στα μάτια βρέθηκε δίπλα στο φέρετρο τού ηθοποιού στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών, εκεί όπου λίγο αργότερα έφτασαν η Ξένια Καλογεροπούλου, η Μαρινέλλα, ο Σταμάτης Φασουλής και η Τάνια Τσανακλίδου.

Η Ξένια Καλογεροπούλου συνοδευόμενη από τον Σταμάτη Φασουλή στην κηδεία του Γιάννη Φέρτη
Η Ξένια Καλογεροπούλου συνοδευόμενη από τον Σταμάτη Φασουλή στην κηδεία του Γιάννη Φέρτη
Η Μαρίνα Ψάλτη σύζυγος του Γιάννη Φέρτη στην κηδεία του ηθοποιού
Η Μαρίνα Ψάλτη, σύζυγος του Γιάννη Φέρτη, στην κηδεία του ηθοποιού

Επιθυμία της οικογένειας του Γιάννη Φέρτη ήταν αντί στεφάνων, να ενισχυθεί το έργο του ταμείου αλληλοβοηθείας του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών. «Την Τρίτη στις 12:00 το μεσημέρι από το πρώτο κοιμητήριο των Αθηνών θα γίνει η εξόδιος ακολουθία για τον αγαπημένο μας Γιάννη Φέρτη. Αντί στεφάνων η οικογένεια προτείνει να ενισχυθεί το έργο του ταμείου αλληλοβοηθείας του σωματείου Ελλήνων ηθοποιών», έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας για την κηδεία του Γιάννη Φέρτη.

Το συγκινητικό αντίο της Φίνος Φιλμ στον Γιάννη Φέρτη

Η είδηση του θανάτου του Γιάννη Φέρτη την Κυριακή σε ηλικία 86 ετών σκόρπισε τη θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο. Το «αντίο» της προς τον σπουδαίο είπε και η Φίνος Φιλμ με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης λέγοντας πως «υπηρέτησε με αφοσίωση την υποκριτική τέχνη»

Η ανάρτηση της Φίνος Φιλμ

«Αντίο λέμε σήμερα στον σπουδαίο Γιάννη Φέρτη, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 86 ετών. Υπηρέτησε με αφοσίωση την υποκριτική τέχνη για πάνω από εξήντα χρόνια και ξεχώρισε για το ήθος και την σεμνότητά του. Η βελούδινη και εκφραστική του φωνή θα μας συντροφεύει πάντα μέσα από τις ταινίες του. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του».

ΠΗΓΗ:athensvoice.gr