Σοκ στο Ηράκλειο: Τρία τα παιδιά που κακοποιούσε ο 51χρονος νονός

Ο 51χρονος που συνελήφθη στο Ηράκλειο κατηγορείται ότι κακοποιούσε τελικά τρια παιδιά, τα δύο εξ αυτών είναι βαφτιστήρια του, και μάλιστα από την ηλικία των 5 ετών.

Ο 51χρονος ζήτησε και έλαβε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί ενώπιον της αρμόδιας ανακρίτριας Ηρακλείου.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, εις βάρος του έχουν ασκηθεί διώξεις για κατάχρηση σε ασέλγεια ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 14 έτη και ανηλίκου που έχει συμπληρώσει τα 14 έτη, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, τελεσθείσα και σε απόπειρα, καθώς και για πορνογραφία ανηλίκων με τη μορφή παραγωγής και κατοχής μέσω πληροφοριακών συστημάτων, με τη χρησιμοποίηση ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 15 έτη από πρόσωπο στο οποίο έχουν εμπιστευτεί το ανήλικο.

Η απολογία του αναμένεται στις 12.00 το μεσημέρι της Μεγάλης Παρασκευής.

Τι αναφέρουν οι καταγγελίες

Με βάση τα καταγγελλόμενα, ο 51χρονος φέρεται να είχε προβεί ανά περίπτωση σε ασελγείς πράξεις και χειρονομίες σε βάρος των παιδιών, ακόμα και σε πολύ μικρή ηλικία, των 5 και 6 ετών. Η κύρια καταγγελία των ασελγών πράξεων αφορά στον 20χρονο σήμερα νεαρό, τον οποίο είχε βαπτίσει ο συλληφθείς και καταγγέλλεται ότι τον κακοποιούσε σεξουαλικά την περίοδο 2018-2019, ενώ ήταν 14-15 ετών.

Η δικογραφία σε βάρος του Ηρακλειώτη αφορά σε δύο ακόμα καταγγελίες για ασελγείς χειρονομίες. Στην πρώτη περίπτωση η καταγγέλλουσα είναι μία 24χρονη, αδερφή του 20χρονου, και η παρενόχληση αφορά το 2006 και το 2010, ενώ η δεύτερη περίπτωση αφορά σε 17χρονο σήμερα κορίτσι, το οποίο επίσης είχε βαφτίσει ο 51χρονος και χρονικά αφορά την περίοδο του 2012 ενώ ήταν μόλις 5 ετών.

Ο 51χρονος έχει ήδη οδηγηθεί ενώπιον της αρμόδιας εισαγγελέως Ηρακλείου στο πλαίσιο του αυτοφώρου καθώς σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του βρέθηκε κάρτα μνήμης που εμπεριέχει υλικό παιδικής πορνογραφίας με ένα από τα παιδιά.

Θυμίζουμε πως σήμερα, Μ. Πέμπτη 2/5, ήρθε στο φως της δημοσιότητας η υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης σε βάρος ενός ανήλικου.

Με βάση την καταγγελία του 18χρονου, σήμερα, αγοριού, ο άνθρωπος που το βάφτισε φέρεται να προέβαινε σε ασελγείς πράξεις σε βάρος του, στην ευαίσθητη παιδική του ηλικία.

Το παιδί, που έχει πλέον ενηλικιωθεί ζήτησε βοήθεια ενημερώνοντας τις Αρχές και η υπόθεση αναμένεται να πάρει το δρόμο της Δικαιοσύνης.

Οι καταγγελλόμενες ασελγείς πράξεις φέρεται να είχαν τελεστεί την περίοδο 2018 -2019, σύμφωνα με τις πληροφορίες.

 

ΠΗΓΗ: Realnews.gr