Στ.Αγγελούδης – «Να γιορτάσουμε το Πάσχα με ασφάλεια, προσοχή σε κροτίδες και βεγγαλικά

Έκκληση προς τους πολίτες να απέχουν από την αλόγιστη χρήση κροτίδων και βεγγαλικών τις ημέρες του Πάσχα απευθύνει ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Στέλιος Αγγελούδης, τονίζοντας πως είναι μια πρακτική που στοιχίζει κάθε χρόνο σε ανθρώπινες ζωές, είναι υπεύθυνη για σοβαρούς τραυματισμούς και ακρωτηριασμούς ενώ προκαλεί σωρεία προβλημάτων και στα ζώα.

«Πρέπει να αποβάλλουμε μια κακή συνήθεια που σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί έθιμο αλλά αντίθετα έχει επικίνδυνες επιπτώσεις. Αυτές τις Άγιες Ημέρες ας γιορτάσουμε με ασφάλεια και σωφροσύνη, ας έχουμε υπόψη πως απαγορεύεται από το νόμο η καύση βεγγαλικών και κροτίδων, πως οι συνέπειες για ανθρώπους και ζώα είναι οδυνηρές» υπογραμμίζει σε σχετική ανακοίνωση του ο κ.Αγγελούδης.

«Να έχουμε στη σκέψη μας πως το Πάσχα είναι πολλά περισσότερα από κροτίδες, πυροτεχνήματα και βεγγαλικά» προσθέτει σχετικά ο κ. Αγγελούδης, ευχόμενος ολόψυχα σε όλους τους Θεσσαλονικείς, καλή Ανάσταση, καλό Πάσχα με υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία, με χαρά, με αλληλεγγύη, με ανθρωπιά και αισιοδοξία.