Στην Ηγουμενίτσα ο Κασσελάκης: Η Ελλάδα υστερεί στην ηθική πολιτική

«Οι πολίτες δεν εμπιστεύονται την πολιτική και οι πολιτικοί εκμεταλλεύονται τους πολίτες», υπογράμμισε μεταξύ άλλων από την Ηγουμενίτσα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης

Από την Ηγουμενίτσα ξεκίνησε την τριήμερη περιοδεία του στην περιφέρεια Ηπείρου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Στέφανος Κασσελάκης.

Συνομιλώντας με πολίτες, ο αρχηγός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης τόνισε, με αφορμή την πρόσφατη ιδιωτικοποίηση του λιμανιού της Ηγουμενίτσας, πως «τα λιμάνια, ειδικά τα κομβικά λιμάνια, είναι δημόσια αγαθά για μας».

Ακολούθως πρόσθεσε πως «είναι γεωπολιτικά, είναι εθνική υπόθεση. Άρα λοιπόν, θα τα διαχειριστούμε χρηστά κατ’ αυτό τον τρόπο. Και δεν πρόκειται να τα ξεπουλάμε σε ξένους, χωρίς καμία δέσμευση για τους Έλληνες πολίτες».

Κατά τον διάλογο του με πολίτες στην Ηγουμενίτσα, ο Στέφανος Κασσελάκης σημείωσε επίσης πως το βασικό διακύβευμα για το πολιτικό σκηνικό της χώρας είναι η ηθική, προκειμένου να επιστρέψει η εμπιστοσύνη.

Στιγμιότυπο από την παρουσία του Στέφανου Κασσελάκη στην Ηγουμενίτσα

«Δεν μπορεί να είμαστε ευρωπαϊκή χώρα μόνο κατ’ επιλογή»

«Η Ελλάδα υστερεί, πάνω απ’ όλα, στην ηθική στην πολιτική. Οι πολίτες δεν εμπιστεύονται την πολιτική και οι πολιτικοί εκμεταλλεύονται τους πολίτες. Αυτός ο φαύλος κύκλος πρέπει να σταματήσει», υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

Μιλώντας για τις επικείμενες ευρωεκλογές, ο Στέφανος Κασσελάκης επισήμανε πως η Ελλάδα πρέπει να πάψει να έχει αλά καρτ σχέση με την Ευρώπη, λέγοντας χαρακτηριστικά πως δεν μπορεί να είμαστε ευρωπαϊκή χώρα μόνο κατ’ επιλογή.

ΠΗΓΗ: in.gr