Γυναικοκτονία στους Αγ. Αναργύρους / Οδύνη στο μνημόσυνο της Κυριακής

«Να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι» λέει ο πατέρας της. Φίλοι και συγγενείς παρευρέθηκαν στο μνημόσυνο της Κυριακής Γρίβα που τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Άνω Λιοσίων σήμερα Κυριακή

Συντετριμμένοι φίλοι και συγγενείς παρευρέθηκαν στο μνημόσυνο της Κυριακής Γρίβα, που τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Άνω Λιοσίων σήμερα Κυριακή (12/05), η οποία δολοφονήθηκε εν ψυχρώ από τον πρώην σύντροφό της έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων.

Σε δηλώσεις του ο πατέρας της Κυριακής Γρίβα ανέφερε:

«Στη μνήμη της κόρης μου και σε όλον αυτόν τον κόσμο που είναι θλιμμένοι σήμερα εδώ να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι. Και θέλω όλα τα παιδιά, όλα τα αγόρια, τα κορίτσια, οι γυναίκες, όταν έχουν πρόβλημα να μιλάνε στους γονείς τους και στους φίλους τους, και να μην έχουμε άλλο τέτοιο θύμα. Μακάρι η Κυριακή μου να είναι το τελευταίο θύμα που έφυγε έτσι φριχτά».

Το χρονικό της γυναικοκτονίας στους Αγίους Αναργύρους

Η 28χρονη Κυριακή Γρίβα δολοφονήθηκε άγρια από τον 39χρονο πρώην σύντροφό της, το βράδυ της 1ης Απριλίου, έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων, όπου είχε πάει για να τον καταγγείλει.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η 28χρονη πήγε στο αστυνομικό τμήμα, συνοδευόμενη από έναν φίλο της, καθώς λίγη ώρα νωρίτερα είχε δει τον δράστη να την περιμένει έξω από το σπίτι της. Η 28χρονη έκανε την καταγγελία και ο φίλος της αποχώρησε από το κτήριο. Φοβούμενη, όμως, πως κάτι θα της συμβεί, η γυναίκα ζήτησε περιπολικό για να την πάει σπίτι της. Παρ’ όλα αυτά, της είπαν πως δεν ήταν κάποιο διαθέσιμο και έπρεπε να καλέσει την Άμεση Δράση.

Η γυναίκα βγήκε από το κτήριο, απομακρύνθηκε λίγο και επιχείρησε να καλέσει την Άμεση Δράση, ωστόσο ο 39χρονος τής είχε στήσει καρτέρι δίπλα από το αστυνομικό φυλάκιο και τη μαχαίρωσε μέχρι θανάτου. Στη συνέχεια, ο 39χρονος αυτοτραυματίστηκε και διακομίσθηκε στο νοσοκομείο.

Επισημαίνεται ότι για το περιστατικό έχει διαταχθεί ΕΔΕ προκειμένου να διαπιστωθούν αν υπάρχουν τυχόν ευθύνες των αστυνομικών.

ΠΗΓΗ: avgi.gr