Δολοφονία Λυγγερίδη: Στα χέρια της ΕΛΑΣ ο 36χρονος «Ρουμάνος»

Σε βάρος του 36χρονου είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης

Σε ακόμα μία σύλληψη για την υπόθεση της δολοφονίας του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη, έξω από το κλειστό γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη» στην περιοχή του Ρέντη τον Δεκέμβριο, προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές.

Πρόκειται για τον 36χρονο, ο οποίος στη δικογραφία αναφέρεται με το ψευδώνυμο «Ρουμάνος».

Σε βάρος του 36χρονου είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.

Βάσει πληροφοριών της ΕΡΤ, ο 36χρονος παραδόθηκε στην αστυνομία συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του και οδηγείται στον ανακριτή.

Όπως προκύπτει από το συγκεντρωθέν προανακριτικό υλικό της ΕΛ.ΑΣ., πρόκειται για ένα από τα ηγετικά στελέχη, εμφανίζεται να υποκινεί οπαδούς του Ολυμπιακού στην εκδήλωση επεισοδίων, ενώ έχει προκύψει και η συμμετοχή του σε αξιόποινες πράξεις.

Ηγείται του συνδέσμου των οπαδών του Ολυμπιακού στην περιοχή της Κυψέλης, ενώ με βάση τα στοιχεία που τηρούνται στο ΠΣ ΕΡΓΑΝΗ, διαφαίνεται ότι από 6/4/2023 έως 7/12/2023 εργαζόταν στην ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Προφυλακιστέος ο «Shark»

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη εβδομάδα παραδόθηκε στην αστυνομία ο 31χρονος με το προσωνύμιο «Shark», σε βάρος του οποίου είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.  Θεωρείται εκ των πρωταγωνιστών των επεισοδίων στου Ρέντη αλλά και σε άλλα επεισόδια για τα οποία κατηγορούνται οπαδοί του Ολυμπιακού.

Μετά την πολύωρη απολογία του στον ανακριτή για τα επεισόδια του Ρέντη, ο 31χρονος κρίθηκε προφυλακιστέος.

ΠΗΓΗ: naftemporiki.gr