Ρένα Κουβελιώτη/Απρόκλητη επίθεση- Μου προκάλεσε αιμάτωμα και κακώσεις στον αυχένα

Την επίθεση που δέχτηκε ενώ έκανε ρεπορτάζ για αυθαίρετες εργασίες περιέγραψε η δημοσιογράφος - «Ο άνθρωπος αυτός με μια λαβή γύρισε το χέρι πίσω μου»

Οίδημα στην κλείδα και αιμάτωμα και κακώσεις στον αυχένα, υπέστη η δημοσιογράφος του Alpha Ρένα Κουβελιώτη, από την επίθεση που δέχτηκε κατά τη διάρκεια ρεπορτάζ, με την ίδια να αναφέρει ότι είναι αποφασισμένη να συνεχίσει την έρευνα.

Η δημοσιογράφος περιέγραψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού τα όσα συνέβησαν, λέγοντας ότι έκανε ρεπορτάζ για αυθαίρετες εργασίες, σε χώρο στη νοτιοανατολική Αττική, που θα μπορούσαν να προκαλέσουν πυρκαγιά, καθώς έκαναν οξυγονοκόλληση δίπλα σε ξερά χόρτα.

«Η καταγγελία ήταν ότι υπήρχαν αυθαίρετες εργασίες, ένα αυθαίρετο εργοτάξιο και ότι πρέπει να ληφθούν μέτρα. Πλησιάσαμε αυτόν τον κύριο, θέλω να πιστεύω ότι είναι εργαζόμενος και τον ρωτήσαμε με τίνος άδεια γίνονται οι εργασίες και δεχθήκαμε απρόκλητη επίθεση» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Και πρόσθεσε για την επίθεση ότι «ο άνθρωπος αυτός με μια λαβή γύρισε το χέρι πίσω μου πίσω προκαλώντας οίδημα στην κλείδα και αιμάτωμα και κακώσεις στον αυχένα. Χρειάστηκε να επέμβει εισαγγελέας και η αστυνομία, γιατί κρύφτηκε στη συνέχεια σε συγκεκριμένο σπίτι και να συλληφθεί».

«Αύριο είναι το δικαστήριο. Θα έχει ενδιαφέρον να ακούσουμε να μας πει για ποιον δουλεύει, για ποιον είναι εργαζόμενο κι αν ο χώρος είναι κοινόχρηστος, όπως λέει το ρεπορτάζ», συμπλήρωσε και πρόσθεσε ότι «μας μήνυσαν και εμάς για ψευδή καταμήνυση. Έχουμε έγγραφο ότι είναι κοινόχρηστος ο χώρος (…) Η δημοσιογραφία όπως δεν φιμώνεται».

ΠΗΓΗ: avgi.gr