Γιάννης Παπαστεφανάκης: Για αυτά τα μάτια τα αθώα ο ΠΑΟΚ άξιζε το πρωτάθλημα..

Ο ΠΑΟΚ είναι πρωταθλητής Ελλάδας για τη σεζόν 2023/24 και ο Γιάννης Παπαστεφανάκης είναι ο νούμερα ένα λόγος για να νιώθει κανείς χαρούμενος που ο δικέφαλος του βορρά κατέκτησε τον τίτλο της Super League.

Τι να πρωτοπεί κανείς για αυτό το παιδί. Που να σταθεί πρώτα για να εξηγήσει το μεγαλείο που κρύβει στη ψυχή του και τα όσα λένε τα μάτια του τα αθώα.

Με βλέμμα καθαρό, ο μικρός Γιαννάκης παρέα με τον πατέρα του και τον αδερφό του, βρέθηκε από άκρη σε άκρη της χώρας. Σε κάθε γήπεδο που αγωνίστηκε ο ΠΑΟΚ, έδωσαν το παρών.

Ο Γιάννης Παπαστεφανάκης, γνώρισε την αποθέωση παντού, στη Νέα Φιλαδέλφεια, στο Κλεάνθης Βικελίδης, συγκίνησε τους πάντες με τα όσα είπε στον Τζολάκη ενόψει του τελικού του Conference League, τον οποίο ετοιμάζεται να ζήσει από κοντά έπειτα από πρόσκληση του Ολυμπιακού.

Ο μικρός φίλος του ΠΑΟΚ ένωσε και υπενθύμισε τις πραγματικές αξίες της ζωής. Με δάκρυα στα μάτια πανηγύρισε κάθε νίκη της ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου, αναγκάζοντας έναν προς έναν τους παίκτες να τον αναζητήσουν. Να τον εντοπίσουν έξω από τα αποδυτήρια του εκάστοτε γηπέδου και να τον αγκαλιάσουν.

Ένιωσαν τη στήριξη του παντού. Κυριακή γήπεδο στη Θεσσαλονίκη και στην Τούμπα και το βράδυ πίσω στην Άμφισσα καθώς το πρόγραμμα τη Δευτέρα έλεγε σχολείο!

Και ο μικρός δεν ήθελε να το χάσει. Από παντού παίρνει αλλά και δίνει χαρά.

Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείψει και από τη φιέστα, γνωρίζοντας την αποθέωση από την κατάμεστη Τούμπα που περίμενε τους πρωταθλητές.