free
web stats
Δευτέρα 8 Ιουλίου 2024

Αμοργός: Πιθανό το ατύχημα για τον εξαφανισμένο τουρίστα

Άφαντος από τις 11 Ιουνίου ο 59χρονος Albert Calibet - Τα νέα στοιχεία στις έρευνες και το στοιχείο που μπορεί να δείχνει ατύχημα.

Oι προσπάθειες ανεύρεσης του 59χρονου Αμερικανού Albert Calibet συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό στην Αμοργό.

Η σύντροφός του Debbie Leshane δεν χάνει στιγμή τις ελπίδες της. Συνομιλεί με όποιον είδε τον αγαπημένο της για τελευταία φορά, όταν στις 11 Ιουνίου πήγε για πεζοπορία. Κάθε μέρα ένα νέο στοιχείο προστίθεται στις έρευνες και η Debbie Leshane μοιράζεται τις εξελίξεις στην ομάδα Amorgos στο Facebook.

Χθες η σύντροφος του εξαφανισμένου τουρίστα συνομίλησε με τον αδερφό του άνδρα που είδε τελευταία φορά τον Albert. Υπενθυμίζουμε ότι με βάση όσα είπε ο άντρας ο 59χρονος Αμερικανός φαίνεται ότι τελικά δεν πήρε το μονοπάτι που ερευνούσαν αρχικά και ενώ τον είδαν να κατευθύνεται στη χώρα εκείνος πήγε προς τα Κατάπολα.

Αυτό φαίνεται να επιβεβαιώνεται όπως είπε η Debbie Leshane, που άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να είχε ο αγαπημένος της κάποιο ατύχημα. Η γυναίκα ανέφερε ότι ο αδερφός ενός από τους αυτόπτες μάρτυρες της είπε πως αποκλείεται o Albert να κατευθύνθηκε προς τη Χώρα, καθώς πέρασε με το αυτοκίνητο του από εκεί την επίμαχη ώρα και δεν τον είδε.

«Είτε ο Albert πρέπει να συνέχισε στο μονοπάτι 8 προς τα Κατάπολα ή είχε ένα «ατύχημα»» είπε η γυναίκα.

ΠΗΓΗ:tovima.gr